do like my belog.?klik here.

Friday, June 29, 2012

all the best to me ^_^

Assalamualaikum :)

i was studying with diligence :P



Friday, June 22, 2012

dah tak normal...

Assalamualaikum :)

rindu nak menaip kat sini.namun masa yang agak terhad terpaksa membantutkan hasrat aku..arghhh! taw2 la kan,bila tension tak kira busy camna pon i'll be spend some time menaip di sini....maka terbit la satu entry ntahpape dari belog tehobeng nih...untuk pengetahuan korang,aku tensiongila!!! tataw aa sampai bila boleh bersabar nih.....

sabar .. sabar.. sabar....... sabar teh !


p/s : really need someone to be beside me.share+laugh+cry++++ with me...but....... xpela,masih sangat banyak task yang perlu dan wajib disiapkan............ sobsss :'(

Saturday, June 16, 2012

padaMu ku bersujud

Assalamualaikum :)

Ku menatap dalam kelam
Tiada yang bisa ku lihat
Selain hanya nama-Mu Ya Allah


esok ataukah nanti
Ampuni semua salahku
Lindungi aku dari segala fitnah


Kau tempatku meminta
Kau beriku bahagia
Jadikan aku selamanya
Hamba-Mu yang slalu bertakwa


Ampuniku Ya Allah
Yang sering melupakan-Mu
Saat Kau limpahkan karunia-Mu
Dalam sunyi aku bersujud

* padamu ku bersujud by Afgan...


Thursday, June 14, 2012

best momento with friends :')

Assalamualaikum :)

heya ! di saat berkesempatan nak mengupdate blog ni jom kite layan gamba2 me and friends time kitorang berrrBBQ last friday night! hurmm dah lama baru berkesempatan nk up entry kat sini..sibok! heeee :') jom layan gamba kite and kengkawan !

we're reunite! UiTM Mache produk :')




eh.eh..auummm :')

alahaiiiiii...tenet slow plak orang tgh syiokkkk mengupload gamba nih! maka demikian,sampai sini jela ye..mekaseh menjenguk entry syiok sdiri saya.haha!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...