do like my belog.?klik here.

Sunday, November 19, 2017

Sambung belajar

Assalamualaikum 😉

Lewat waktu cenggini belom tido lagi uols. bajet tengah prepare untuk esok pagi punya presentation. haha! padahal keje last minit weiii..KAHKAH

Umo tua bangka dah ni still nak sambung belajar lagi. okayy la kann..menuntut ilmu tu tak mengira usia..cewahh..hihi



Ralit duk buat pasal bisnes tracing ni haa. kejap kejap nak tambah itu, kejap kejap nak tambah ini..jenis bajet buat kejaa perrrfectttt laguni laa. padahal keja suam suam je. aduhaii..

by BASSOK
Esok kalau dann kita review lebih sikit pasal brand ni..terrrrBAEKKKK and sangat impressed dengan design baju ni tauu.

Okay dah. nak taking my beauty sleep dulu.

Good luck for me 💪

Friday, November 17, 2017

Melamar Rindu

Assalamualaikum 😉


Hey gaiss. lamagile tinggal incikbelog saya nih.. ada lagi ke idok yang follow ni? haha. 
kesian incikbelog kena tinggal berkurun LAMA. haa laamaa weii. 

Actually nak kata bizi tu idok la jugak. tapi sekarang memang agakk bizi jugak lah! ngeee. jap bizi jap idok mana satu betol ni.haihhh.

First entry after sekiann abad tak update entry ni kira aci la kan bagi intro kat korang ( ada ke yang baca ni? ) haha! dalam dua tiga tahun ni saya sedang berjinak jinakk dengan dunia bisnes haa. cari rezeki jugak wei..

Alaa bisnes biasa biasa jekkk pon. boleh KETIK SINI if korang rase nak tahu pebenda bisnes yang saya bajet bajet bisness bizi sangat tu kensss..hahah



Apepun, tengss if still ada yang sudi baca and follow incikbelog saya yang acah acah femess ni. muahh wif leff satukali 😘

Wednesday, August 5, 2015

takdir aku

Assalamualaikum..

datang sini lagi mengadu. tiada tempat dh untuk aku berkongsi.

aku takut untuk menyayangimu lagi. aku takut untuk menangis lagi.

ya Allah. sukarnya ujian dariMu padaku. aku tak kuat.

Allahuakbar..pimpinlah aku. ke jalanmu..tanpa ragu..tanpa menoleh lagi.

ya Allah..aku pohon.

*menangis*

Monday, March 21, 2011

aku.kawan.dan sahabat

ding dong.!ahaaa..aku mengupdate belog lagi..kenapa.?kenapa.?
saja.saja..hari ni,eh tak!hari tadi equal to semalam lah kan..hepi gila ok.!hepi sampai nak gila taw tak!sampai nak je,belom gila lagi..hehehe..


takde apa yg menarik pon..cuma kali ni aku nak share ngan korang sape kawan aku masa aku menuntut ilmu dari tadika.skula rendah.skula menengah.skula diploma *eh ada ke?* lantak ah...hehe..jum kite tengok sape kawan2 aku !!



  • haaa...point satu!kawan aku masa tadika..urmm..tak banyak nak tulis kat sini sebab takde picture dalam simpanan aku (ayat macam dah tak betul..ahh ada aku kesah.??haha)

  • next.!we proceed to da next alam persekulahan..iaitu zaman skula rendah..nama skula ak SEKOLAH KEBANGSAAN JAMBU LAWAR *lawa2 je pelajar2nya..contohnnya aku..hahaha*......jum tengok sapekah mereka yg sangat bertuah dpt kawan ngan aku *sebaliknya ok*....hehehehe ^_^

:: haha..mereka yg selalu buat aku ketawa..cewah ::


:: hahaha..we're rock ..yeah.yeah!! gamba aku bersama najwa atau nama glemer BIDOH..hehe.. dan skandal beliau asyraf ataupun nama glemer SOMAD..*jgn marah haaa*keh3!!


:: nih plak mista azam merangkap ketua pengawas kat skulah dulu..atau nama glemer beliau DOLLOH....hehe..jgn marah haaa~


:: yehaaa!gamba nih ada cik SENAH doh..puah hati.??hehehe..cik senah da kelabu one atau nama sebena nur irwani tp dah jd cahaya mutiara..ada lagi nama glemer beliau PONTI..!hahaha... ::



*gamba2 nih d ambil masa kitorang wat reunion raya aidiladha arituh..lokasinya di rumah mista SOMAD..hehehe~cukup2 lah gamba kawan skula rendah aku k..tak boleh kasi tengok banyak2..xprivacy org kate..eceh dan2 je..cakap lah line tenet slow.!!huhu~next.!!

  • haaa..now we moved to zaman skulah menengah...aku skulah menengah kat SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN MACHANG (2nd school dah ni..1st skula kt SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN HAMZAH 1...pastu pindah ke SMKM sudaa..) dah2..taknak tulis panjang2..jum kita tengok gamba aku dan mereka!!

:: haaa..mana aku.? mana aku.? hahahahha...kasi tunjuk gamba zaman skulah lg taw.!nih masa form 5..jamuan kelas kut..hehe..rindu zaman ini ok.!  ::


:: nih kawan2 baik aku masa skulah..::

* nak lagi ke.?xyah la kan..line tenet aku slow sangat2 neh...hehe ^_^

  • now sampailah point skulah diploma..hahahaha!aku terus upload gamba ye kawan2 sekalian..letih dah nak menaip..hehe :)

:: nah.!kasi whole classmate lagi taw..cari aku.mana aku.?mana aku.? ::

di bawah ini aku sertakan gambar2 tanpa description ye..al maklumlah aku nih kan pemalas..tak percaya.??refer this ok..hehehe ^_^




:: haha..aku memang gila ::







*eh terupload banyak la plak gamba masa skulah diploma..hehe...dah2..dah cukup dah..selamat menengok gamba2 saya ye..terima kasih pada yg sudi tengok..hehe

utk kesekian kalinya..woah woah woah...sekian,terima kasih..sayang kamu.!muacksss :)






















Wednesday, March 2, 2011

sangat RINDU ok..!

rindu..!
rindu..!
rindu..!!!!!
takde nak share pape pun hanya nak bagitau 
SAYA SANGAT RINDU DIA & DIA...!!!
rindu sangat sangat rinduuuuuuu...!!


:: rindu abah ::


:: rindu mok ::

rindu dan sangat rindu untuk bergumbira bersama family yang bahagia ini...
kasih dan sayang saya hanya untuk mereka..
rindunyaaa.....sobss :'(



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...