do like my belog.?klik here.

Thursday, December 15, 2011

Just You And Me

Assalamualaikum :)



You were sitting at the coffee table
where you're reading Kierkegaard
Minutes later,
you proceeded to say
something that almost broke my heart

You said, "Darling, I am tired of livin' my routined life.
There's so much in the world that I'd like
to soak up with my eyes.
"Well, baby I never did stop you
from going out to explore
We can do it all together
from the colds of the polesto
the tropics of Borneo

Ba da da ba da...

Let's pack our bagsand
 lie on the easy stream
feel the water on our back
swhere we can carry on dreamin'
where we can finally be
 where we'd like to be
Darlin', just you and me

Just you and me...

So Darlin', what do you say?
Does that sound like a plan to you?
We can build our own little world
where no one can come through
We can live in huts made out of grass
we can greet father time as he walks pass
we can press feet into the dirta little mud,
 no, it wouldn't hurt

Ba da da ba da ba...

Let's pack our bags
and lie on the easy stream
feel the water on our backs
where we can carry on dreamin'
where we can finally be
where we'd like to be
Darlin', just you and me

Just you and me...




Wednesday, December 14, 2011

demam demam manja

Assalamualaikum :)

cilok from google

hari ni demam makin teruk..arghhh..taksuka bila demam ditambah pulak dengan selsema + batuk..adeh! :(

teh, 

get well soon ! 



Tuesday, December 13, 2011

5 Blog Pilihanku 2011

Assalamualaikum :)

join segmen Ben Ashaari lagi..yeayy! haha :)


haaa tu dia...santai santai saje beb..wehee..

straight to the point lah ye..hehe..antara 5 blog pilihan teh o beng sepanjang 2011 ni dah sah2 la diorang ni..meh sekodeng !


-blog pertama pilihan teh..haaa sila bangga apih !hehe :P
tahun 2011 ni teh banyak mood jejiwang je,blog BDE ni memang jejiwang yg amat even owner nya lelaki..tahap jejiwa dia kalah teh o beng!heheheh...blog ni best,cara sarkastik yg digunakan make this blog superb! yeay!...terjah cepat :)


-blog cik lulu!ramai follower dia neh..cumei lak tuh...slalu pilih blog dia tuk baca info2 terkini pasal berita2 tempatan dan antarabangsa..maceh cik lulu,dh xpayah beli paper dah..sambil berbloging sambil baca news..yeay!


-sejak menjadi topik hangat dalam blog Ben Ashaari,memang start follow dia nye blog la..baik pekerti budak ni..even follower ramaigile masih sudi singgah blog2 ciput serta newbie tuk bertegur sapa..itulah yg buat teh always terjah blog beliau..eceh :)


-teh o beng memang penyokong tahapgile skuad bolasepak negeri Kelantan..so,memang selalu jengah blog ni la tuk mengetahui latest info about The Red Warriors..yeayy !


-mat sapik! haha..berbakat budak ni..budak Broadcasting Uitm Shah Alam...ghetiii compose lagu,berbakat in making short film..dah nama pon budak masscom...jerk in the dirt! haha...nak kenal lebih lanjut sila la ke blog beliau.......haa credit to teh la cech!replace 3layers..hahahaha :P

ok dah siap....yeayyy !!





blog review - Aunipijaksemut

Assalamualaikum :)

even tekak pedih..mukus meleleh tetap gak nak update entry...eceh,betol ke mukus.?haha..sukeati lah...bosannye hidop aku nih!arghhhhh!!

kali ni nak review blog someone special dalam idop teh o beng...eceh special gtuu...

tadaaaaaaaa


blog AUNIPIJAKSEMUT !!!

blog biru gtuuu..firstly,blog nih sempoi je..sesempoi empunya blog yg manja..haha..cara pengisian blog sangat kolot..hahahhahahahaha!takde la gegurau saje...sangat simple!kalau masuk je blog ni terasa santai saje..cewah...kalo tak caya jom sesama serbuuuuuuuu !

masa untuk mengkritik...taula minat kaler biru sampaikan font pon kaler biruuu..sakit mata aku wei,dah la kecik size font! hahaha..kritik baek punye :P itu aku la,orang lain mungkin tak mungkin ya..heehee...

part paling best dalam blog ni bila korang masuk je nampak la muka aku menempel di sudut kiri blog beliau..tak caya.?haaa print screen sudaa..hahaha

buruk bebeno aku..haa thah tu aku la tu..nm manja time sekolah si pijaksemut kasi..haha

last but not least......takde nak komen ape dah..haha...enjoy berblogwalking ye teman2.!




Monday, December 12, 2011

STATIK - Sujudku live @ Rock The World 2011

Assalamualaikum :)

hai korang ! yeayyy!best nya hidop dengan penuh kebosanan tiap-tiap hari..gerrrr..nak update entry tatau nak cerita pasal ape.otak aku kurang berfungsi tak macam korang ada je benda nak diupdate.....terima kasih at least ada gak benda tuk aku ngadap dan baca!

ohya! pada sape yang tau dan minat mesti update kan pasal acara tahunan tuk band2 local kita tu kan..alaaa Rock The World tuuu..haa tau pon! act aku yg tatau..hahaha :P

tahun ni xberkesempatan nak pergi lagi..hadoi,dah la tahun lepas takpat g jugak..memang tension!arghhhhhhhhhh...tapi takpe la,ada hikmah disebalik apa yg berlaku...perghhh!

ok..first MV nak up kat sini...dah sah2 la fevret band aku sejak turun temurun lagi..hahahaha..STATIK ! nah aku kasi up lagu Sujudku tuk korang sesama dengar ngan aku..lagu ni baru lagi,maseh blom recording..kata nye incik vocalis insyaAllah awal tahun depan.hmm sama2 la kita tunggu..haa ada ke yg nak tunggu sesama ngan aku.?

haishh..dah la menaip..jom dengar ! yeahhhhh...




haaaaa amacam.?best kan! tunggu proper record la ea tuk pendengaran yg jelas lagi clear..haha :P 

Statik


incik voc-mista Haziq .yeaahhh!

ok guys..enjoyyyyy !



Sunday, December 11, 2011

i wish

Assalamualaikum :)

FAMILY

kebahagiaan berterusan dulu kini dan selamanya..keluarga segala-galanya bagi saya...without my mom & dad i won't be here,without my along,abe,alang & achik i won't be strong also will not be able to be here now...so,i wish my family will live in happiness till the end...yeah !

FRIENDS

saya tak kuat tanpa hadirnya mereka..i love them more than myself..perghh!bersyukur by having such lovable friends ! so, i wish i can give the best to my friends till the end..owh yeah !

ME

akan sehat sepenuhnya !


sekian lama tak update blog tetiba update entry syiokk sdiri..haha cayalah teh o beng !

happy birthday my lil boy

Assalamualaikum :)


happy first birthday to my beloved second nephew Muhammad Amar Danish ! 

11.12.11 dah genap setahun melihat dunia bermanja-manja ngan ibu..yeay! 

rinduuuuuuu nya !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...