do like my belog.?klik here.

Friday, October 28, 2011

tiada kata secantik bahasa.haha!

Assalamualaikum :)

heya!even takde topik nak up nak jugak jugak up entry..taip dan up ape yg terpacul di minda pikiran lah ye..hadap la korang..kihkih...takpon,tolong kasi idea bernas nak up entry ape.??..berfikir..eceh :P

sekarang nih kite ngah dengar lagu jejiwang..play all segala lagu jiwang yang ada + lagu lagu jiwang yang baru dicopy dari mrs.Eira semalam..bapak jiwang jiwang belaka...nak tau tahap mane jiwangnye dia p terjah dia nye blog tuh....blog dia buruk!hahahahahahaha :P (padehal kite jeles dia share blog ngan pakwe dia..huuuu..)

aishhh..tetiba playlist nih main lagu Aishiteru.....alaa Zivilia band tuh..indon mareee..haha..jiwang tak.?kikiki..lagu ni best....entah penantianku takkan sia sia..lalalala..aiseh nyanyi plak...haha!nah..tetiba nak upload..hahahahahaa..

video

-haaaa...memang layan lah!-


dah habes dah entry mengarut....busaaaaaaaan nye harini !!!!arghhhhhhhhhhhh!!! 

sebelom tutop entry jom layan lagu nih plak...hmmmm .nice one :)


video

hari ini kulihat temanku dan separuhnya bersatu
kulupa betapa indahnya kehidupan yg sebenar......

kuimpikan bulan kuterjatuh di bintang
bersyukur apa ada
ku kan sampai ke sana.......



:)









bila hati ni DISENTUH

Assalamualaikum :)

sayu je harini...*tacing!

ada orang nak amik tau .?takde!

tido la...selalu macam ni !

dah la..amik bantal..tarik selimut............sobsss..zzzZZZZ

comel

Wednesday, October 26, 2011

camna diorang boleh famous haaa.????

Assalamualaikum :)

hai hai hai..di petang yg indah lagi sejukk ini..timbul pulak satu persoalan di benak kepala ini..eceh..nak tau jugak!

kite nak tanya.camna ye diorang nih boleh jadik pemes dengan cara berblogging je.??ke diorang ni sememangnya artis tapi kite tidak mengetahuinya.?oh kite mmg selow lah..aiseh!

1.FATIN LIYANA


cantik gilerrrrr budak nih..camna dia nye follower leh cecah 31,453 (masa aku menaip ni lah.skg dh bertambah kot..hehe) ?? hurmmm..tapi dia nih memang cumei lah..





haaaaa yang nih plak aku baru kenal after kecoh kecoh nama dia kua kt entry2 Ben Ashaari..haha..oh kolotnya aku!ngatkan sape la kan..terjah je blog dia perghhh!follower kalah BA blogger pemes toughhh gituuu....hebakk budop kecik nih..saluteee dik! ohya back to da question sebenar...camne dio bleh femes tahap gini haaa.? haa sebok aku nak tauu..kuikui :P ishhh baru nk tanye nape ramai follower dia,tup2 dah ada entry nih..nah baca sini -http://www.lyssasecret.com/2011/10/awak-awak-follow-saya-sebab-apa.html :)



ni lagi sorang!sape budak nih.?pemessss wei..diatu sebut diani sebut nama dak nih..hebakk!kecik je kalu negok gamba,in real tatau lah..haha...dengan berblogging boleh pemes!hawt gituuu...ishhh..

tigaorang cukup la..kan!aku cuma nak tauu cane diorang diorang nih leh jadik femes dikalangan bloggers haaa.?hmmmm...

entry kali nih memang entry menyibok jaga teikain orang kan!

hah! 1more aku nak tambah sorang lagi ........!



haaa nih sorang lagi...cik epal!wah macam artisss dah dia..follower ramai..yg ni aku owes follow dia nye entry nih sebab gaya penulisan dia agak tergila-gila so,layan!tapi cmne dia boleh pemes haaa.?haha..sebok je kau teh o beng!



haaaaaaaa dah dah dah cukup!eeeeee..harap ada la jawapannye nanti ye..kahkah..

entry paling sebokjagatepikainorang lah kali nih ..hahaha..

ohya!kepada anda-anda yg ade di atas saya mitok maaf sebab copy gambar2 anda sekalian..kalau marah,p marah google..sape suruh dia letak gambar korang kat situu..hahahahahaha!

ok daaaaaa..until the next entry :)


*cuak nak up entry nih...redha jela..haha :P





saya mahu berubah

Assalamualaikum :)

hai korang!seperti biasa,sebelom tido nak gak up entry..hobi :)

ramadhan lepas banyak mengajar saya erti kehidupan..banyak menginsafkan diri yg sememangnya tak berapa nak insaf ni..akibat penangan cerita2 islamic during ramadhan lah ni..alhamdulillah..ada gak effect positive gara2 suka tengok tv :)

saya ni bukan la budak baik sangat pon..cetek ilmu agama.perlu bimbingan teguh!apa yg disuruh saya buat apa yg dilarang saya tak buat..hummm..lemahnya saya..tapi saya nak berubah :)

saya seorang gadis biasa..gadis yg tatau pape.lurus dalam bersahabat..ada yg dh menjauhkan diri dari saya bila saya cakap saya nak berubah ni..kecik ati saya :(..tapi apakan daya...itu hak dia..aisehhh..haha!

nak cakap pasal tudung..ermm dah memang bertudung masa umur 8tahun lagi la..dulu2 mak abah suruh pakai,tapi lama lama terasa janggal kalo tak tutup kepala ni...cara berpakaian saya memang masih tak mengikuti kriteria2 yg ditetapkan islam,insyaAllah saya akan fully dressed seperti yg Dia tetapkan..berdoa.

haaa..kalo pakai cenggini boleh.?heeeeee...


gambar contoh | sangat cantik !

thanks for reading yep :)

saya bukannya baik tapi  saya mahu berubah :)

Tuesday, October 25, 2011

Shahir - Pendam Official Video

Assalamualaikum :)

first time aku dengar lagu Shahir yg nih..menusuk kalbu jiwa raga kot...haha..jom la dengar sesama..pada sesapa yg nak menjiwang tuh..silakan lah....aku pon dh meleleh airmata kasih ni..hahahhaa..oktipu!

jom layan!aku suka Shahir!dia hensem!nak kawen ngan shahir!hahaha..gilekau..



lirik lagu nih.........fuhhh !sapola compose lagu nih...jiwo demo!hahaha..

PENDAM-SHAHIR

aku yang mengejar bayang
cinta kian terbiar
terpendam kata tak terungkap selamanya

pedihnya hanya aku yg merasa
mahu memilikinya
aku hanya hamba cinta

bisik hatiku lepaskan dirinya
sungguh aku tak bisa
biarlah kusendiri
tanpa kasih di hati

aku tak mampu pertahankan lagi
cinta yg menyakiti
biarlah aku pergi
tiada hampa di hati

pedihnya hanya aku yg merasa
mahu memilikinya
aku hanya hamba cinta

bisik hatiku lepaskan dirinya
sungguh aku tak bisa
biarlah kusendiri
tanpa kasih di hati

aku tak mampu pertahankan lagi
cinta yg menyakiti
biarlah aku pergi
tiada hampa di hati

aku yg mengejar bayang cinta


-jejiwangnya teh o beng :)


diorang dah kompem..yeayyy!!!

Assalamualaikum :)


Penjaga gol

Khairul Fahmi Che Mat (Apex)

Mohd Shahrizan Ismail (Mat Chah)




Pertahanan


S. SUbramaniam


Farisham Ismail


Rizal Fahmi Rosid


Daudsu Jamaludin


Aziz Ismail


Zairul Fitree Ishak



Tengah


Shakir Shaari


Badri Radzi


S. Chanturu


Mohd Izuan Salahudin



Penyerang


Norshahrul Idlan Talaha


Ramzul Zahini Adenan


Nidzad Ayub



Dinaikkan dari skuad Piala Presiden


Nik Shahrul Azim


Aris Zaidi


Khairul Izuan Rosli


Zamri Ramli





yeahhhhhhhhh ! 
gomo klate gomo !!!

Monday, October 24, 2011

just for joke ^_^

Assalamualaikum :)

Auni : aku ado Amry

Eira : saya ado Anik

teh : sayo ado pasaan jeles..kihkihkih....


*ngamuk la aku sep mu nikoh nanti...aiyaaaaa !

-okbai....mud taraaaak !

susah sangat nak jadi seorang sahabat

Assalamualaikum :)

-SAHABAT..


it's a very valuable word..if one of us don't understood what the purposes of this it'll be DESTROYED...vanishes all the memories that sketches by us...sigh.

I understand how far it is more difficult to forgive myself than to forgive others. What I felt in my previous friendship was real. Even when I was a dumber, my feelings were real.

friendship | yourself

be the best human thus you will receive the BEST reward from HIM :)



Chelsea kena hentam jugak lah.

Assalamualaikum :)

tadi malam tido ngan perasaan penuh kekecewaan..eceh...ManU dihentam 6-1 beb!aku redha..sobss..aihhh abes sume fevret team kena baham nih....tapi bangga ah QPR membaham chelshit kot td malam..yeay!

tapi dalam duk melayan prasaan kuciwa tuh ada sumthin yg buat aku tersenyum sampai tak lena tidur..haha melampau dah!-you know who you are :)

ololo sweet | 


selalunya after subuh aku tido balik (tak baik nih..insyaAllah akan berubah satu hari nanti..amin) tapi pagi ni ntah kenapa rajin semacam..hehe..bangun pagi,kemas bilik basuh baju2 yg blom dibasuh...dah siap semua,nuntun cite korea..wah layan k-pop weh! hahaha...

now,dah tatau nk buat ape....nak g sambung tido balik....aci tak.?haha..

-until the next entry :)

Saturday, October 22, 2011

jangan jual mahal sangat !

Assalamualaikum :)

terlayan this jejiwang video..oh sesangat jiwang ok! haha..ye gelak la kalo nak helak..ada aku kesah?hehe..aku sdiri pon nak tergelak..smenjak dua menjak ni aku memang jejiwang lah...takpe!

jom layan nih......hahahahaha..nak gelak tergolek ! kau buat lawak teh !



haaaaa cane.?nak pesan nih..pada sesapa yg baca ni kalo dah tersuka terjatuh hati pada someone dipersilakan admit lah! bukan ape,kang naya badan..melepas!

aku dulu penah alami benda nih..eceh..ada ada saje kau!haha...betol la..dulu penah kawan ngan sorang budak laki ni,kawan baikkkk sangat..hanya kawan baik la....no heart feeling..

sekarang dia dah kawen pon..baru je kawen..anak blom ada mayb soon lah..yg peritnya bila dengar dia cakap dia nak kawen *pangggggg berdesing gak telinga nih...masa tu baru tau,aku suka dia! dia pon dan2 je admit ada hati kat aku tapi aku terlalu jual mahal tu yg takot nk luah..............ok takde jodoh kita!

sekarang awak ngan hidup awak..saya ngan hidup saya..yg datang saya tanak,tapi saya nk g kejar jodoh saya plak..hahahaha...bukan jual mahal tapi hati saya cuma SATU...bukan memilih cukuplah sekadar yg boleh mengaminkan doa untuk kami sekeluarga nanti........walaweiiiiiiii...hahahaha teh o beng ! hahahahaahahahahahaha..............

*bini awak sangat cantik !moga bahagia sampai syurga ye :)


dah convo !

Assalamualaikum :)

dingdong!gotta new entry to read yaw..hahaha..pe jadah time2 neh nak update belog kan.sume dah tido!tak kesah la..nak jugak!hehehe..

takde nak taip panjang panjang..kite happyyy esok kawan kite nye graduation day!dah berjaya pon dia nih..kami dua nih sekolah sama sama.dapat masuk U pon sama sama..kami cumei pon sama sama..upsss!

friend forever 

tahniah ASNORAUNI ABDUL RAZAK ! ILYSM..muacksss !!!!!

Friday, October 21, 2011

kalau la awak kenal saya

Assalamualaikum :)

mungkin dengan menangis boleh buat seseorang tu merasa lega...maybe..

saya memang seorang yg mudah menitiskan airmata..kekadang takde sebab pon boleh nangis..hmm boleh jadik pelakon airmata kan!ades...tengok pakcik makcik tepi jalan di kaki lima atau mana mana sekalipun perasaan sayu mula timbul...tengok si penjahat dtangkap polis pon saya boleh nangis taw..haha!gile ah..

mengeluh panjang.termenung jauh..itu jela..tapi tetap bersyukur punya kawan yg mampu buat saya tersenyum bergelak ketawa....adeh jejiwangnya ayat....takpe!

masalah.sesuatu yg kita yg hidup di dunia pinjaman ni mmg tak boleh nak elak.we have to face it!elak camna pon dia tetap akan datang cari lagi....hadapi la dengan tenang teh..

nasib baik la ada blog ni boleh saya melepaskan ape yg terbuku di dada ni..sebab tu aku cakap blog aku blog syiok sdiri..kekadang entry emo,kekadang entry jejiwang...all of these are mine!korang suka ke korang tak suka ke korang nak kutuk ke tanak follow ke,its up to all of u..i dun have a right to force u..

apepun thanks pada yg sudi baca...i know i have one's special stalker here..haha.!and u also know lah kan...salute awop! hahaha...ok ter'koya' sdikit...thanks :)

p/s : monyet ni memang spoil mood jejiwang orang lah...monyet educated!


comelnya dia (✿◠‿◠)

Assalamualaikum :)

sweet gile | cam nak kawen bila tgk gamba nih.haha


Rasulullah SAW pun selalu bersenda gurau dengan Saidatina Aisyah.

Kata hadis Nabi SAW yang ringkas dalam pencarian pasangan yang sepadan dengan anda:


"..sehingga kamu dapat tertawa dengannya dan ia tertawa denganmu.."


( HR Muttafaqun 'Alaih )p/s : Cubit mesra pipi si isteri, dapat pahala. Cubit mesra pipi si suami, dapat pahala. 

Berpahala, membawa ke SYURGA..(✿◠‿◠)

Thursday, October 20, 2011

EMAIL UNTUK KAWAN...

Assalamualaikum :)

saje nak share ngan korang..its really nice !
READ SLOWLY YE :)

Have you ever wondered which hurts the most?
Saying
 something and wishing you hadn't?, or
Saying
 nothing and wishing you had?

I guess the
 most important things are the hardest things to say. Don't be afraid to tell someone you love them. If you do, they might break your heart...if you don't, you might break theirs.

Have u ever decided not 2 become a couple because you were so afraid of losing what you already had with that person?

Your heart decides whom it likes and whom it doesn't.
You
 can't tell your heart what to do. It does it on its own........when you least suspect it, or even when you don't want it to.

Have you ever
 wanted to love someone with everything you had, but that other person was too afraid to let you?

Too many of us stay walled up because we are too afraid to care too much...for fear that the other person does not care as much, or even at all.

Have you ever denied your feelings for someone because your fear of rejection was too hard to handle?

We tell lies when we are afraid... afraid
 of what we
don't know,
 afraid of what others will think, afraid of what will be found out about us.
But every time we tell a lie, the thing we fear grows stronger.

Life is all about risks and it requires you to jump.

Don't be a person who has to look back and wonder what they would have done, or could have had.

* What would you do if every time you fell in love you had to say good-bye?

*What would you do if every time you wanted someone they would never
 be there?

*What would you do if your best friend died tomorrow and you never got to tell them how you felt? (even if it is that you don't care anymore)

*What would you do if you loved someone more than ever and you couldn't have them?

*What would you do if you never got the chance to say I am friends with all of my family and they know I love them?*

People live, but people die. I want to tell you that
you are a friend.

If you died tomorrow (God Forbid)

You would be in my heart.
Would I be in yours?


If you care about me as much as I care about you

you will send this back

We might be best friends one year, pretty good friends the next year, don't talk that often the next, and don't want to talk at all the year after that. 

So, I just wanted to say, even if I
 never talk to you again in my life, you are special to me and you have made a difference in my life, 


I look up to you, respect you, truly cherish you , most of all I CARE about friends

Send this to all your friends, no matter how often you talk, or how close you are, and send it to the person who sent it to you.

Let old friends know you haven't forgotten them, and tell new friends you never will. 

Remember, everyone needs a friend someday you might feel like you have NO FRIENDS at all,just remember this e-mail and take comfort in knowing  somebody out there cares about you andalways will.. 

I care about YOU !!


p/s: ahaaa memang ternganga la kan bila dapat email cenggini from 'budak lelaki'

Wednesday, October 19, 2011

upgrade your|my Ego

Assalamualaikum :)

i thought should upgrade my EGO like before lah...rasa macam gotta overdose silly behave like this..damn !
all those crazy thing you said can only b describe as damn !






-jangan rindu teh.......sobss

mengidam pulak...

Assalamualaikum :)

asam laksa

mengidam nak makan laksa penang..mengalahkan ibu-ibu preggy je...sobss..nak laksa !

mode tak sehat...

tapi..............nak laksa! nk kua ke tak? -thinking over you- arghhhhh laksa !

*thanks Auni tlg picit tarik rambut tadi..alah tacing dah..sobss..

mode i love my friends :)

Tuesday, October 18, 2011

sungguh sakit bila disakiti

Assalamualaikum :)

hadoi..banyak laraaa la ini malam..why.?why?why? dunno...mengeluh..

dah lama cakap ingin nak stay away from him tapi tak buat jugak..oh lemahnya!-mengeluh lagi-
tak reti la nak buat.tak reti la nak laksanakan!semua tak reti sebab aku sdiri yg cakap tak reti....senyap.

bila jadi camni aku hanya boleh cakap "sakitny!" ...

kekadang i wanna call you,and i know u'll be there .just be there for nothin..tanak cenggitu...mengeluh lagi..



"I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do
And I've hurt myself by hurting you
Some days I feel broke inside but I won't admit
Sometimes I just want to hide 'cause it's you I miss
You know it's so hard to say goodbye when it comes to this

If I had just one more day, I would tell you how much that
I've missed you since you've been away..." Hurt by C.A






*i'm confused tapi belom lagigila ...



Monday, October 17, 2011

i love you cik LULU CALDINA !

Assalamualaikum :)

kalau mngikot terma chenta munyet skulah dolu...143 mean I LOVE YOU right?so,di sini saya dengan bangganya nak gtaw I LOVE YOU miss LULU CALDINA ! you are my 143 followers! hahahaa...

tak penah expect akan capai followers more than hundreds pon...alhamdulillah pada yg sudi follow blog teh o beng ni....tak seramai if to compare with korang nye followers tapi ini dah kira ramai lah for me..dulu 3 orang je yg follow..hehehe :P

maceh-maceh

*entry semata-mata.takde hadiah..ahaha..kalo nak hadiah meh sini teh blanje teh o beng so!hahaha :P

dia tak hensem tapi aku suka...

Assalamualaikum :)

heya!pepagi buta nk update blog plak kan..bia lah!korang takyah banyak bunyi,korang baca je..tanak baca?dah baca pon haa..alang2 dah baca jangan biar separuh jalan...kasi habis dulu lah..hehe..entry pepagi buta dah sah2 la entry jejiwang from teh o beng kan! yeay !!

Aku percaya kita semua bukan mencari pasangan yang sempurna, tetapi sekurang-kurangnya menenangkan jiwa dan menyejukkan hati kita. Betul tak?Aku pun cenggitu gak. aku tanak yang terlalu hensem sebab tak padan ngan aku yg huduh ni..sobss. Juga tanak terlalu bijak nanti aku jadi rendah diri pula. padan la yg sederhana saje..tapi kalo dapat mmg bonus for me!hehe.. At least, dia jujur dan tidak suka menipu. 

Apatah lagi menipu sesuatu yang aku sudah tahu akan kebenarannya. Juga aku tidak suka yang mempermainkan hati, yang terlebih-lebih dalam segala hal..ada orang tanak kalau pasangan terlalu nak jadikan mereka milik penuh dia..TAPI tak bagi aku..aku suka dikongkong..!haha.pelik! Tak lupa juga yang jenis suka salah menyalahkan dan mengungkit-ungkit jasa dan cerita lama. Itu semua aku tak suka...for me, yang lepas tu biarlah lepas. Yang penting, aku nak berubah...eceh...amin :)

eh..tetiba ngantuk plak...nanti kita sambung di lain entry plak ye...until da next entry,jumpa lagi :)



p/s: i've got my new look for...guess what.?? | HEADER !!!

Sunday, October 16, 2011

kisah hari ini...

Assalamualaikum :)

harini stay bilik je..both of my roomate ajak kua,aku tanak.then auni ajak kua gak,tanak jugak...what going on? dop tau laa...mengeluh..

petang2 ni dengar nasyid plak..pekejadah dah lama xlayan nasyid..sejuk telinga petang ni..haila...kenapa dan bakpo?uhuuu...mengeluh..sambil dengar nasyid,layan novel..perghhhhh..hebat kau teh o beng! haha..eh dah gelak..ok back to muka seriussssss....


what's wrong with you teh???


tatau lah kak..eh akak mane?hahaha...gilelah..ok jawapan dia....saya terlalu jealous..ye sensitip..sakit kepala sebab jerawat besar gajah naik kat atas dahi..demam tak demam pon baik-baik je..rindu mak abah...yeeeee tetiba nama kau naik pehal???????????? eeeeeeeee..dah!

Saturday, October 15, 2011

HERO sebenar !

Assalamualaikum :)

tadi malam semua tauu kan my fevret football team THE RED WARRIOR rebah tersungkur di kaki skuad peteh ganu peteh..hurmm...sedihgila! tapi terima kenyataan dengan hati terbuka..cewah...

even kalah dikaki Terengganu kami as a penyokong tegar TRW will support Tranung team tuk bawa balik Piala Malaysia ke Terengganu lah! yeahhh..aku admire kt Abdul Hadi Yahya actually...upsss!tetiba je gedix..halai.....pening!

Gomo Ganu Gomo | 3G

*Piala Malaysia akan tetap stay kat pantai timur.......wait n see jelaaaaa....hahahaha :)

untuk bloggers and readers outside...

Assalamualaikum :)

hai bloggers and readers outside ! act not feeling well to update entry..pening-pening,pusing-pusing.demam-demam (sikit je pon..manja!)...haila...lagipun taktau nk update pasal ape..update entry merapu meraban nanti korang nyampah..ye dop?

rutin harini tido je.nothin much!

tapi pagi tadi sempat lepas rindu ngan kawan baik sejak sekolah lagi,cik auni !datang bilik pepagi,aku maseh tido.gosok gigi belom,muka tak basuh.dah macam hape! tapi borak tak hengat....i miss you like org gilak beb.....sobss..eceh..

i thought nak update lagi entry by tonight...itupun kalo ade idea dan sehat sepenuhnya..aiseh..

apekebender la aku merepek nih !

saje tanak tulis ade ke org baca sebab aku tau aku sdiri yg akan baca nanti......aku ni orang jgk bukan ke.?*sigh* dah azan maghrib...pegi dulu....nanti dtg lagi....ye cakap sensorang dah.......



Friday, October 14, 2011

terpaksa 'lepaskan' awak pergi

Assalamualaikum :)

tutup buku lama buka buku baru........

macam tu la kot ayat orang yg penah frust bercinta dan ingin memulakan satu kisah cinta yg baru..eceh..for me,buku lama dah lama tertutup rapi kemas dikunci.tanak buka lagi.NEVER!kalau dah berani kata pada empunya diri 'jgn ggu saya lagi..saya takmo jumpa awak lagi.' mmg hati dah betol2 padam kisah lama..

teringin buka buku baru..hati macam dah terpaut pada yg baru..sometimes gotta positive respond sometimes its makes me confused....ouchhh..kalau dulu mmg langsung tak pandang,tapi sekarang tak boleh kalau tak pandang..nanti RINDU...ades..

tapi rasanye macam hanya belah sini yg sudi..belah sana berdiam diri..lama menunggu membuatkan belah sini dah give up..takpelah,bukan jodoh kite....tenang..hadapi kenyataan tanpa sedikit keluhan...

you LOVE me or you DON'T


sekarang,fokus pada kehidupan yg penuh dengan cabaran ni....dia yg pernah bertakhta dalam hati biarlah menjadi kenangan terindah buat saya...ok admit still ada dalam hati..sobss...

*setiap yg berlaku ada kebaikannya bak kata najwa latif :)   ye dop.? 


chill ^_^

kita dua memang berKIMIA lah ...!

Assalamualaikum :)

takpat tido plak..kite layan lagu jom! lagu ni dah lama..saya suka lagu ni.sooo sweet :)
video nih illustrated by izwan haziq menjadikan lagu ni makin cute..oh ai like this song much! kau kata baby i love you kau cairkan hatiku.....cewahhh...meh layan sesama meh :)




KIMIA-MELDA AHMAD

aKu mula jatuh hati kpdmu
setelah kau kata cinta padaku
masing2 dulu punya pasangan
akhirnya kita bersama

pertama kali kita bersua bertentang mata
terasa ada kimia di antara kita

kau kucup pipiku
kau bisikkan cintamu
kau kata baby I love you
kau cairkan hatiku

bahagia ku rasa
di saat kita berdua bersama
memandang bulan terang menyaksi bintang2
kau seru akulah pelangi cinta mu

kau kucup pipiku
kau bisikkan cintamu
kau kata baby I love you
kau cairkan hatiku

bahagia ku rasa
di saat kita berdua bersama
memandang bulan terang
menyaksi bintang2
kau seru akulah pelangi cintamu…

:)
:)
:)

soooo sweeeet !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...