do like my belog.?klik here.

Tuesday, June 21, 2011

first song..jom dengar sesama !



Assalamualaikum :)

ni saya update my friend's song..lagu ni fully made by her la...ni first time record with non edited pon..korang dengar la ye..kalau sudi,sudi-sudikan la tinggalkan komen tentang lagu ni....jom layan !


video


haaa..dah dengar..??pe pendapat korang.?

Monday, June 20, 2011

Jom Terjah Blog Mereka

Assalamualaikum :)



yeehaaa! at last ada gak motip aku buat new entry..haha..new entry for segmen cik nurul nadia kite nih haa..nak join jugak?jom klik SINI deh..hehe..pastu korang follow la all da conditions stated there!hehehe..

blog aku ni tak lah secantik exclusive cam blog korang,tapi thanks a lots of love la pada yang sudi singgah sini ye..sesaje je create blog nak tambah kenalan plus nak berbisnes menunjukkan talent di sini..eceh...takde sesape yang mempengaruhi pon,just my own kehendak yang mahu create blog ni..haha..bahasa tatabahasa dah salah..tett!

ok dah siap..and THANKS BLOG READERS yang mana sudi menyinggah di sini....peace yaw !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...