do like my belog.?klik here.

Thursday, April 28, 2011

SANTAI BEN ASHAARI :KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

Assalamualaikum :)


hah tengok gambar dah tauuu...aku join segmen BEN ASHAARI  lagi..korang nak join?klik je sini..haaaa..kali ni pasai seperti tajuk di atas..hehe..

Kenapa aku seorang blogger???diam,berfikir sejenak..lama...apa motif aku create blog? aku confuse.dah menggelabah..takkan aku sendiri tak tau 'kenapa aku seorang blogger' ...memang mengambil masa yang agak lama untuk aku dapatkan jawapan..si hitam kata, untuk meraih perhatian semata-mata..si putih kata sekadar menambah teman dan ingin berkongsi cerita saje..namun,itu bukan jawapan yang kite cari..eceh..

*ting!

haaaa...ini jawapan jujur dan ikhlas terbit dari hati nurani.cewah...aku ni seorang yang agak kreatif (bukan riak semata)..suka menulis,ada la sedikit talent to write lyrics..ingat nak expose kat blog ni.tapi belum ada masa yang sesuai ( padehal malu kot )..dan dengan tak semena-mena nya aku dah jawab soalan 'KENAPA AKU SEORANG BLOGGER'

konklusi : dah habess ini karangan pendek..terima kasih sesape yang sudi baca :) 

Wednesday, April 27, 2011

nak cerita kat korang pasal hari ini

Assalamualaikum :)

hai..yeay! tadi exam diduduki dengan jayanye...sangat terharu otak fikiran hundred percent focus on kertas kat atas meja tu je tadi (berjaya menepis anasir2 hitam yg sering mengganggu otak nuraniku..yesss!!), tangan laju menulis angka-angka yg keluar di screen calculator...huhu...semuga jawapan diterima oleh first and second examiner..amin...

then balik bilik..both of Yana datang..lepas gak rindu kat diorang at least...sobsss..lepas diorang balik,on facebook kejap.pegi like status yg mane patut..bukak je page sorang hamba allah ni,terus takde mood..and then kepala terus cari bantal....zzzZZZZZZZZ~~ 
nyenyak gile tidur walopon perut tak terisi....ahhh..biar lah....

pastu sekarang on facebook kejap,like status yg mana patut lagi....'mood' td still ada,so lepas publish entry ni,tutop balik..sambung baca buku......

wish me luck tuk paper esok plak..! mekaseh dan salam :)


Monday, April 25, 2011

berjiwang sakan di saat kepala tension tahapgile....!

belog d update lagi.!

Assalamualaikum.......................

update entry nih just wanna share this quotes with uolsss or maybe YOU...sobsss..tatau nape,sayu je hati ni tetiba..this quotes said :

"Andainya lelaki tahu..

Apabila seorang perempuan jatuh cinta,

lelaki itu tidak semestinya punya segalanya

tetapi lelaki itu adalah segalanya di hatinya."

arghhhh..!!!!tension gile bila jatuh cinta pada yg meminta but eventually 'dia' throw me farrrrr farrrrr away from life 'dia'.......sobsss..aku ni memang penyabar tahapgile and this another quote that makes me interested to share here :

"I do believe that women are wiser when it comes to an ultimate relationship"

adehhh..jejiwang pulak entry kali ni...once in a while ape salahnya..ye dok.??huhuhu...ok lah dah habis jejiwang,aku nak sambung membaca buku pulak nih...thanks sudi baca,salam :)

oh.takde motif pon letak ini gamba.saje,lame tak tayangmuka kan.nampak kuciwa di riak wajahku.eceh

Sunday, April 24, 2011

nak kawan ngan vespa degil nih jugak!

belog d update lagi.!


Assalamualaikum...

haa..sesaje sengaja update this special entry sebab saya NAK KAWAN NGAN VESPA DEGIL nih.!!hahaha..sebab dia degil..saya suka..sama macam saya..hehe..

saya nak pesan kt vespa degil...awak degil ke tak degil ke saya nak gak kawan ngan awak.hahahah..gile saya pon degil nih..hehe..

ye..habis dah sesi celoteh..jaga vespa elok2 taw..eceh :)

Saturday, April 23, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !

belog d update lagi.!



Assalamualaikum .....ni hao ^_^

eceh..seperti rutin dan kebiasaannya lah kan bila online je terus usha entry2 blogger2 yg dah malatop!bukan hape,memang hobi gilekan orang malatop uolsss..haha..dan2 saje..ok straight forward je..ni haa,di sebabkan aku nih tergolong dalam golongan yg dimaksudkan dalam satu entry ini aku pon menggedix la nak join jgk segmen yg dikelola khas oleh abe Beng kito neh!hahaha...ye,taknak kecoh2..jom teruskan..yeehaaa...

ok..kriteria2 pertama yg dikehendaki cik abe Beng kite dah settle..haa.?ape je..?alaa..tuuu...must put his header blog first maaa...hehe..eceh..hencem tak.?kachak tak.?hehehe...upss..maap lah kecik je..huhu..

keduanya..place the tittle seperti tittle yg aku dah tittle'kannya lah!hehe..saya memang mengikut perintah..eceh...

next.!kena jawab soalan pulak.."sape yg pengaruhi anda untuk buat blog.?" haa..cenggitu la soalannya..nih nk jawab ni,saya buat blog ni tanpa pengaruh sesape pun..saje mencoba..nak mengamuk through menulis dan nak suruh orang baca apakah motif amukan saya itu..haha...briefly, aku buat blog untuk hilangkan rasa ketensionan aku saja..takde pengaruh sesape ye...tak caya.?blog ni baru di create on November 2010,masa tu aku ngah tension gile ngan final exam...haaa..tengok blog pn dah tau,cetek ilmu blog punya orang aku nih..hehe...

seterusnya..abe Ben tanya sape yg jadi sumber inspirasi aku dalam kancah berblogging ni.?hehe..bahasa tatabahasa failed lagi....so,nk jwb nih..sebab dah rajin membaca dan melawat blog blogger2 lain..ada yg malatop dan ada yg sama taraf ngan aku...jadi,aku putuskan blog kengkawan newbie aku lah yg menjadi salah satu sumber inspirasi untuk meneruskan keaktifan berblogging ni..kita sama kan.?hehe..aci tak jawapan..

alaaa...macam dah lebih 100words..tapi takpela kan..hehe..ok,saya akhiri entry with 'hye new friends'..nice to know korng lah..hehe....

soseh2 jap : ok..dah siap..if korang interested nak join gak jom klik sini..:)

Lu Pikirlah Sendiri

belog d update lagi.!

Assalamualaiakum....

haaa..before sleep..eceh..macam nk update entry..nk kasi sum up kisah kehidupan tuk harini..di awal2 hari,uishhh hari yg sangat annoying weh..ntah kenape ade je yang tak kena..tiba je malam,dah mula melalut kat facebook ngan kengkawan dah..annoying dah slow2 bawa diri..hehe..memang itu yg aku nak...pastu tiba pulak saat MAHARAJA LAWAK memulakan aksi memasing..kecoh! Jambu gilebest..Jambu lebih best dari Jozan ngan Nabil..eh macam2 reaksi dari juri2 professional versi syok sendiri lah...haha..macam2 hal...

tak habis lagi...sesi memuji habis,sambung sesi mengutuk mengeji pulak dah...Apsal Amir tak tersingkir lagi minggu ni.??S*** !! upss maap,takde sesi bahasa kasar dalam ini blog ye..harap maklum....haa sambung lagi,ada jugak yg berpendapat cenggini "ni mesti Amir bayar tuuuu"..aishhh..nak cakap tu rasional la sikit..kalau dah banyak sgt duit si Amir tu nk bayar kat pihak berkenaan,tak payah susah2 dah dia keje kat pam minyak tuk sara family dia...korang ni pun...aku bukan membela..sebab aku pn setuju yg lawak si Amir ni memang ntah hape2..sangat!tapi,kite kalau nak bersuara tu pakai akal la..bak kata bang bil kite LU PIKIR LA SENDIRI...!!! eceh...wa caya.....ng sama bang bil lah..haha..gedix sudaa...

apepon..peserta MAHARAJA LAWAK ni semua best..kalau tak diorang tak terpilih kot..kita semua sebagai penonton dan penyokong kena lah bertindak dengan bijak..cewah..matang tak penulisan aku ini malam.?hahaha..adeh....dah la,dah ngantuk dan mahu tido sudaa...jom kita tido!

dan tak lupa....thanks sudi baca ye :)

p/s: kalau minggu sebelum ada minggu ni..hehe..kita leh expect dah kompem Jozan,Nabil n Sepah top 3..tapi,malam nih cane tetiba Jambu plak menjuarai carta.???haaa..cane nak wat ni.??haaa..Lu Pikir La Sendiri...assalamualaikum :)



Maharaja Lawak Minggu-4 Part-7 Nabil


yeahhh..Nabil plak...aku suka bang bil..!eceh...i lap u bang bil..hikhik :P

belog d update lagi.!

Friday, April 22, 2011

Maharaja Lawak Minggu-4 Part-5 Sepah


layan Sepah plak..jom ! ai loikeee ~

belog d update lagi.!

Maharaja Lawak Minggu-4 Part-2 Jozan



yehaaa!!! terbaekkkkkk lah :)
jom kita kasi tonton lagi..lagi..lagi dan lagi laaaa...eeeshhh.!



band pilihan saya

belog d update lagi.!


Assalamualaikum :)


saya nk bagitaw korang yg saya gilemusic.!tersangat gilekan ia..'MUSIC' that such a great words rite.?tanpa music.takde music sunyi jejiwa kot.for me la...alah korang pon sama gak kan..jgn nk ngelak nk tipu tanak ngaku tak suka music...

eceh..cite sal music la plak entry nih..taw ke ape itu music.?secara jujur and be honest i know NOTHING bout music..cakap je minat..coba kalo ade orang tanye 'suka music eh.?genre pe yg awk.you.kamu.ko...prefer.?'....aiyakkk...saye jawab jujur ye SAYA TAK TAUUU..!aishhh...

hadoi..takde motif takde objektif nak gak update blog..kang org nyampah lak..ahhh..ade aku kesah.??ngeee...ngengada nya aku..act,tak bleh nak tido..study,otak dh tak jalan masa nih..dah pening2 lalat bunyi piano Nabil kot..tunggu 'masuk waktu',pastu nk kroh.kroh.kroh..hehehe :)

dah tak bleh tido.study pon tak bleh..nk watpe lagi.layan lelagu yg sedap di dengar jela kejenya..meh nak share ngan korang serba sedikit pepasal band yg aku agak suka.eh tak!sgt suka layan lelagu diorang 365hari pon tak boring..jom..jom..!

band pertama,semestinya sewajibnya lah kan. AWANBAND lah sape lagi..!!!


ramai yg salah anggap kononnya band nih band Indon..tapi diorang nih Malaysia mari lah..buatan Malaysia hundred percent nih..tak caya cuba tengok gamba di atas.nampak tak vokalisnye yg nk ntah pape tuh dah menunjukkan gejala kesengalan orang kite.iaitu orang local..hehehe...dan antara lagu2 diorang yg sgt best di dengar :
  1. helah maya
  2. kartita
  3. belenggu
dan banyak lagi..kalau nk tau soseh-soseh mengatakan album baru bakal di releasekan tidak lama saje lagi...jadi,jom kite serbuuuu!!!tak rugiii..aku atau saya dah tak sabar nih..hehe..

Thursday, April 21, 2011

budak sebelah bilik saya ada henpon dan laptop!

belog d update lagi.!


Assalamualaikum :)

ape ke hei nya budak bilik sebelah aku nih.?eee aku cepuk kang.!bunyi henpon kuat gile..betol!kuat gile..korang tak caya.?maila duk bilik aku nih,kite sama2 dengar..hehe...geram sebab tadi aku tido,tetiba tekejut dengar sesuatu bunyi yg agak aneh..kalau sedap bunyinya takpe,ini......haram! menanah telinga...eeee geram! nak je aku sambung tido..tetiba ade bunyi lagi...skrg,dia on lappy dia la plak...bunyi music nk on lappy pon kuat weh..nk tegelak sakan aku..hahahahahaha!!!memang suka buat hati orang keliling panas kot dia nih..nak kate dia pekak tak baik dan tak elok kan..haaa....siap la ko,esok aku takkan dengar lagu ngan headphone lagi..aku pasang speaker terus...haaa..baru careeeee!!! haa..dendam seorang pendendam..hahaha...dah,nk g solat maghrib nih..nanti nak mintak ampun ngan Tuhan sebab marah2 kat budak bilik sbelah ni..hihihihi 

sekian ye..mekaseh baca :)

kisah takde motif.but nice :)

belog d update lagi.!


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua :)

eh update lagi.!banyak je masa free ye.?sampai dah tak tau nak gunakan ye.?ewah.ewah.!nak penampor tak.??pegi la baca buku ! eleh.aku update menda alah ni tak semestinya aku tak membaca buku..dah ade satu gulung diploma lah.ni nak dapat satu gulung ijazah plak..haha..gilepoyo la ayat tuh! mencik laa..!

ada kisah story yg aku rasa tertarik nak kongsi share ngan korang ni.jom kite baca sesama ye.....aku kasi sum up je ok..tak kuasa aku nak menaip panjang2 cam cite sebenar..hehe...baca..tak paham pon takpe...tak masuk final pon.....ngeee :P

ada la seorang lelaki itu..gile sakan kot kat perempuan itu..tapi usha punya usha,still tak dapat..sampai sekarang kot..ntah sejak bila dia mula menggila sakan tu kite sebagai pembaca tak tahu la kan...


dah bosan *maybe*..si lelaki itu pon mula mengayat perempuan ini..bukan nak serius,perempuan ini hanyalah sekadar 'taman permainan' sahaja..tempat lelaki itu bermain di kala duka melara dek kerana belom berjaya dapatkan hati perempuan itu.eceh..pandai lak aku!hahaha...kesian perempuan ini,dia 'ditaman permainankan' saje...ishhh..ishhh..


tapi dalam masa yg sama perempuan itu masih bermain tarik tali kot ngan lelaki itu..bila di pikir kesian plak kat lelaki itu ye..nak tapi tak dapat.!pesanan saya,coba dan usaha lagi ye..hehehe..


perenggan keempat plak mengatakan...cerita ni maseh takde konklusi sebab si lelaki itu masih belom dapat perempuan itu.dan tak tahu bagaimanakah tata-cerita seterusnya..eceh.


dan perenggan kelima,pe kata kita buat konklusi sendiri.?nak tak? tak nak.??alaa..dah buat dah..cane ni.?hahaha...jadi,konklusinya begini la kot..harap esok tak pon lusa lelaki itu akan berjaya gak dapatkan perempuan itu..ikhlas nak la tu kan..tengok dari segi gaya menulis....eceh..tapi pe jadik ngan perempuan ini yg 'ditaman permainankan' oleh lelaki itu.??? alaaa...senangkan cite konklusi kita,kita doakan perempuan ini akan jumpa la ngan lelaki ini dia...woahh..cam tajuk lagu Anuar Zain la pulak....hehehe..


haaa..dah habes dah cite yg takde konklusi ni..aku tak tahu nak kesian kat sape dalam kesah ni..kalo korang,korang kesian kat sape.?ishhh macam2 la kan..


ok laa..dah habiss..sekian,terima kasih..thanks sudi baca :)





mai baca nih :)

belog d update lagi.!

Assalamualaikum :)

hai.saya menaip lagi hari ini.eceh..its sooo nerdy la cik teh! ahh.ade aku kesah.??? hahaha..
tak tido lagi..aku ngah mendonLod lagu dari kawan [eceh.skemagileayat]..dari tadi.berjam-jam lamanye dari tadi duk mendonlod baru dapat satu.!hadoi..eden loteh tapi eden torai gak bersabor.bersabor menunggu ianya siap di donlod..dan sememangnya saya seorang penyabar terlampau....aishhh..sabor je lah~

yang menjadi persoalannye,apsal eak susah sgt nak mendonlod semenjak dua menjak nih.?kengkorang semua alami masalah yg sama kah atau hanya sememangnya line tenet saya yg kegilaan.?haiyaaa..susah..payoh! haha...

dah la..aku letih..lagu pon dah siap donlod..mendayu-dayu la pulop! 
lena terus la gamak nye ini malam..zzzZZZ~~
hahaha..harap maap la kepada tuan punya lagu..jejiwang sungguh.tapi sedak ah! nanti saya selaku ketua JKKK Kg. Pisang nih......eh terblakon plak..hikhik..harap maap,hobi saya...hehe..ok sambung ayat...eh tak! buat ayt baru..ngeee...pabila line tenet saya dah recover nanti saya upload lagu2 anda di sini ye..tak bleh.?ahhh..ade aku kesah.??? haha...

dah..saya nak tido!selamat berkarya :)

sekian dahulu coretan saya pada kali ini..cewah! thanks sudi baca :) 

Tuesday, April 19, 2011

meminang di hari jadi :)

belog d update lagi.!


Assalamualaikum :)

hehe...update lagi ye.?ishhh..takde ape,saje teruja.haha..gilagedix kan!
petang td my mon call..saje la nk wish besday anak bongsu kesayangan beliau kan.eceh!
dah tu,apelagi..mintak hadiah la kan.tu jela keje aku..haha.
mak pon tanya la......

mak :teh pakai cincin saiz ape.?

aku:nk beli cincin ke.?ishhh mane la orang taw..*tak penah pakai cincin kot*

mak : yelaa..nk beli cincin tunang teh nanti.

akak mencelah tetiba : haa..dah ada orang masuk meminang kot.

aku : hahahahaha! ade orang masuk meminang eak.?sape.? sape.? *haha..gilateruja kot*

dan perbualan itu.......takde maknanye nak betul..kami anak beranak memang suka akan gurauan begitu..eceh!mak saya memang sporting habis lah!!
abah saya lagi sporting kot..memang best gile ah dapat mak abah camni..hidop gumbira sentiasa!hehe...

di sini,nak cakap la kan...abah,mak....I LOVE YOU SO MUCH!!!!

dan kamu..saya sayang kamu banyak2..tapi kamu xsayang saya kan.?memain kan.?hishhh..saya nak cakap,kamu RUGI..! bai~

sekian sahaja entry menggedix ini..haha..mekaseh sudi baca :)





selamat hari jadi saya ^_^

belog d update lagi.!


Assalamualaikum :)


yayy ! harini birthday saya.eceh!anak mak ngan abah dah dewasa laa..hehe :)

hari semalam gara2 migrain terlampau,saya tido je whole day.saya punya migrain memang teruk.kalo bleh nak cabut je kepala then kasi clear sgala yg sepatutnya di clearkan.eceh.bahasa tatabahasa semakin menjadi2 teruk nya yep.!



btw,thanks to semua kengkawan yg ingat besday saya ! *walopon ada reminder kt fb kan.?* tp xpela,saya sangat appreciate all of those wishes from uolsss..eceh! *macam ramai sgt*..tapi ramai gak kot..dah terasa cam artis plak,henfon dari semalam duk ting tong je bunyi nya..haa,camni la kalu kita berbuat baik ngan kengkawan dan orang sekeliling kan..haha..perasaan lah plak...
harini dah kurang sakit kepala,so online la..apelagi kan.?kan.?hehe..

saje je menggedix nk update belog nih..dah lm xupdate kot..kat sini saya nak ckap segala wish from da bottom of my heart *eceh..lagu britney spears nih weh!hahaha~*

nih segala ucapan dariku untuk saya :


  1. harap tidak nakal-nakal lagi
  2. harap tidak sakit-sakit lagi
  3. harap tidak malas-malas lagi
  4. harap tidak emo lagi
  5. harap takde lagi orang nak ajak kapel [koya doh la]
  6. harap takde lagi orang nak luah2 pasaan budus kat ai [letih2]
  7. harap takde lagi *pencuri2* yg mencuri hati ai then 'tohok' hati ai 'kukse kokdam'..letih dh idop takdop hati neh..uhukk !
  8. harap tabah lalui dugaan hari-hari yang mendatang
  9. harap semua happy gumbira bila bersama saya..yehaaaa!
  10. harap sudoh la teh..haha :P

hehe..sedikit sebanyak la tu..kalo nak list'kan semua banyak kot..harap maaf la kalo ade wish yg agak terperasan sikit.tapi ianya benar2 belaka!saya hanya mampu berkata di sini.in real,saya relakan saja walopon ianya sakit.uhukk...sabo je lahhh~

sekian dahulu la untuk hari ini..nanti saya update lagi..terima kasih pada yg membaca :)

Tuesday, April 12, 2011

perut's wishlist

belog d update lagi.!


Assalamualaikum :)

hai.saya update blog lagi.jejari yg tak seruncing jejari Apex's gurl nih gedix nak menaip pulak hari nih..haha!antara sebab musabab saya create entry ni adalah kerana saya mahu kongsi share apa itu my perut wishlist. (haha.gila failed tatabahasa melayu.ahh ade aku kesah.?)ntah le,semenjak dua menjak tiga menjak ni (ikot cara bang bil ye kawan2.upss!! korang tak suka bang bil.???tapi saya suka bang bil, tetap! tak kira,suka jugak!huhu) perut dan mulut asyik mahukan nasi kerabu je.tapi hampeh..susahnye nak makan nasi kerabu yg menepati selera taste saya kat sini..tapi kan,siang semalam..akhirnya!cewah..merasa jugak la mulut aku makan nasi kerabu walau seciput itu.huhu..perut diisi tidak la sekenyang sendawa sampai bergema (hadoi.memang failed lah!)...eh panjang la pulak kn.hadoi..fullstop-

haa..ni dia nasi kerabu nyum nyum!!

wishlist kedua perut aku nih asyik duk mintak laksa..laksa..laksa..la pulak..dah tu siap demanding lagi.."penang mai saja..lain mai takmo!"...aishhh..ko memang ngengada la perut..huhu..tapi satu je,aku suka makan laksa penang buatan tangan MAK AKU saja..*walopon mak aku kelantan pure* tapi masakan dia sedap hingga menjilat pinggan mangkuk hayun lah!huhu (meluat betoi tulis cenggini.lawok la konon..KITA BAKO JE.KITA BAKO!!) *tetiba semangat Usop Wilcha la pulak* aishhhh...

fuhhh..sedapnyaaaa!!!

haa..kalau makan nasi kerabu mahupon laksa penang memang tak berseri kalau tak pekena TEH O BENG LIMAU nih..uishhh..*sedaknyooo*.....yummyyy ^_^

teh o beng limau peberetku !

urmm..sekian dahulu lah cerita wishlist saya untuk kali ini ye.........*uishh tetiba teringin nak baca novel pulak.....nak yg romantika je boleh.?haha..wekkss*

ok,sekian saja..salam :)


i m i s s y o u

belog d update lagi.!


Assalamualaikum.........


penat ! letih ! exhausted ! lagi ape lagi.??? serabut gila.dah gila agaknya. eh geram betol.
byk keje2 skulah yg perlu d anta kt cekgu2. ! saya pening ! arghhhhhhh !!!
saya tension gilaaaaa !!!


dalam dok tensen2.duk gila menggila tapi hati ni masih lagi tersentap ngan satu rasa yg dipanggil SAYU..dunno why lah. saya tak taw kenapa orang cam xbleh nk tengok kesenangan org len. alah aku pn bukannye senang pon. hanya happy dan gumbira d samping kengkawan saja. itu pon nak jadi point tuk DENGKI ke.????


sungguh tak paham la ngan sikap manusia nih. dah tak pasal2 sebab korang aku yg sakit hati. eeeee benci ok! agaknya kalau aku takde kawan.sengsorang je kemana-mana baru la korang punya hidup nih aman kan.?


konklusinya.aku rasa aku nih tension tahap babun sebab tu baran je entry nih.padehal takde pon orang nk dengki (yolo bakali.bak kato ore kelate) 


last but not least....i admit jauh d sudut hati, I MISS YOU ...sobsss :'(


sekian,salam......teh !



Saturday, April 9, 2011

you're silly.i'm a fool.

belog d update lagi.!


Assalamualaikum :)

saya update belog ni sebab sy sedih. eceh. tatau sedih kenapa dan sebab apa but the main point is  SAYA PUNYA JIWA PERASAAN HATI NALURI SANGAT2 LAH SAYU at current.. sobsss.
rindu mak abah kt kampung.rindu nak kumpul ngan semua family reramai. bila la nk dapat saat indah tu lagi. uhuk..

kinda felt 'terasa hati.kecik hati' with someone but dunno WHO.? tapi yg saya taw just [he/she] always make me being a silly one! geramnya.! |KAU BODOH| !feels just wanna cry lah.aku tak suka panggil orang with that panggilan, but you're too much ! tahap kesabaran seseorang ada batasnya jugak. korang tahu kan.?walau saya berdiam.tak bercakap banyak and watsoever lah it doesn't mean you can fool-ish of me my beloved self !!!

sekian lah cerita luahan ikhlas dari benak saya yg suci lagi bersih ni.thanks for wasting your time to read..........


Thursday, April 7, 2011

teh dah tak laku..

belog d update lagi.!


Assalamualaikum uolsss..ding dong !! 

dah berapa hari tak berceloteh lam nih..tak sempat kot.saya pon maseh memegang title 'student' macam kawan2 jugak..huhu.biasalah kan bila dah menyandang gelaran tu ada ketika kita punya byk masa.ada ketika kita takde masa langsung.dan ada ketika pulak kita g.i.l.a....huhuhu.

towards final exam ni,agak sibuk dengan final project lah.test lah.group discussion lah. karok lah. aik.!!! lepas tension kot. walopon tak pandai nyanyi but still enjoy ngan kengkawan yg happening! eceh. yelah kan. mana boleh blaja mengadap buku je 24hours kan, naik gila dibuatnya taw. be wise lah to divide blajar time n leisure time jugak kan (slalu nya leisure time tu yg lebih hours je kan.? setuju tak.? hah! tak setuju.??? jgn tipu.korang pon sama gak kan..eceh.pandai nk ngelak ye)

urmm. entry aku nih takkan complete kalau tak disertakan dengan gambar skali kan.?haha. haa.nih aku share gambar aku yg paling latest. masih panas weh. hehehe. 


   
:: teh ngan auni.!my beloved friend forEva.!!! ::

:: empat awek kelate. gila aku hudoh. tapi takpe kengkawan aku chantek2. da purple one (behind me,zila nama nye..d other purple plak ilah namenya. hehe) ::

:: auni sememangnya cute lah. zila sangat cumei..aku.?adeh.no description about me..huhuhu ::

ok.dah habis dah. jalan penceritaan langsung takde kena mengena ngan tajuk cerita kan.?kan? haha. ok lah,aku nak rest kejap then nak sambung mem'busy'kan diri dengan keje skulah plak..huhuhu.

sekian,terima kasih pembaca belog saya sekalian umat :)



Sunday, April 3, 2011

i'm not a silly teh !!!

belog d update lagi.!

Assalamualaikum :)

GERAM ! sgt geram ngan certain people nih. suka sangat menyakitkan hati aku.
korang kena taw la, tak selalu manusia nih hati dia lembut je.. kutuk se'kaw2 yg mungkin. behind me mengata bagai aku takde telinga . while aku bad mood boleh plak nak buat lawak bodoh tak cukup umur kau tuh. and then aku just ACCEPT that all of your foolery.??? HALLO! i'm not that kind of silly TEH ok !

ok, itu saja. pepagi bangun dah nk mengamuk cuz of others inanity. sangat tak berbaloi langsung la kan. dah ! mengutuk mengutuk memarah kat sini buat tambah dosa aku je. kua makan nasi goreng lagi bagus lah !

sekian.wassalam :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...