do like my belog.?klik here.

Monday, August 10, 2015

#tehFatihah

Assalamualaikum :)

Exclusive plainwideshawl by #tehFatihah
 lama belog ni menyepi. dalam tempoh menyepi mek busy dengan study. tup2 mek keluarkan tudung brand mek sendiri iaitu #tehFatihah.

 konsep bisnes mek adalah perniagaan tudung berkonsepkan muslimah.tudung2 yg mek jual semua size besar dan menutup aurat.

in shaa Allah sama2 la kita berusaha mendekatkan diri denganNYA. tidak kira la dari sudut apa pun.yg penting usaha..nawaitu kena betul ;)

yang mana berminat boleh contact details kt bawah ni :

fb page: Tehfatihah.my
 instagram : Tehfatihah.my & teh_fatihah

whatsapp : 012-9487712 utk order terus.

thank you! 😘

















5 comments:

Mr. Saboler said...

Hurmmm . Teringin nak pakai.. boleh ke try? Tapi tak nak beli.. boleh kan.. hahahahaha ;p

teh o beng said...

hahaha kalau xnak beli xboleh la pakai :P

Mr. Saboler said...

Kalau tak sesuai nanti macam mane? Macam rugi je nanti.. huhuhu ;(
#hahahahahaha

teh o beng said...

hahah..tu bkn hal sy dah..hahaha :P

Mr. Saboler said...

Urmmmm.. kalau macam tu, terima kasih la.. tak jadi beli la.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...