do like my belog.?klik here.

Friday, November 7, 2014

kesan fitnah

Assalamualaikum..

kecewa.

awal kenal dulu elok saja.
makin lama banyak pulak cerita tak bagus pasal kengkawan awak yg awak story kt saya.ada yang tak kena..biarlah...
tapi bila saya kenali kengkawan awk yg kononnya berhati busuk as you said,takde sikit pun yg berperangai teruk mcm dalam cerita awak..masa tu hati saya cakap "lantak la..none of my business"

lagi lamaaaa kenal,dgn saya pulak awk buat hal..dengki tak tentu pasal..masa ni saya TOTALLY CONFUSED !!! why awak berubah? i tried my best to be the best...and Alhamdulillah ok even not same as before..syukur !

forgot first case.....awk buat hal lagi ! this time awk dah TOO MUCH..kalau dulu depan saya awk kutuk kengkawan awk..but now,depan kengkawan yg dikutuk tu la awk kutuk saya...i know lah !saya takde proof nk tunjuk, saya tak nampak tapi Allah ada.. Allah Maha Mengetahui...ingat tu awak..

saya sabar setakat termampu..saya ignore all of the negative thought bout you...tak penting!

now,awak buka pekung di dada dgn sendiri tanpa disuruh..mcm awk slalu cakap la "skrg ni Allah bayar cash" ...rupanya awak reti cakap saje,buatnye tidak..kesian jugak awak ni ye..

awk dah berubah..awak dah jadi baik..dah jadi alim ulama'..status2 fb awak kalah ustaz ustazah...hakikatnya,awak bermuka-muka..sangat!

saya geram..awak betul2 nak tgk saya jatuh..mungkin kalau saya kecewa awak la orang paling bahagia kat dunia ni..ye saya sedang kecewa! semoga awk sedang bahagia lah ye...

cukup la tu..saya dah ignore awak..malas nk amik tau segala perihal awk dah..

saya doakan semoga awak istiqomah..

al fitnatu ashadu minal koth-
"sesungguhnya dosa memfitnah itu lebih besar dari membunuh"

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...