do like my belog.?klik here.

Thursday, June 12, 2014

ignore me please

Assalamualaikum :)

tahap kesabaran banyak teruji lately..ternyata pelbagai ragam jugak manusia kat dunia ni..terasa lemah nak hadapinya...hmmm :(

setiap genap penjuru ada je yang tak berpuas hati ngan i..kekadang tewas jugak..tak mampu nak hadapi situasi macam ni sensorang..so stressed :(

friends, if you tak suka i please ignore me..i don't even care if you tak jadi kawan i pun...tak ralat untuk tak berkawan dengan you..baru tiga empat bulan kenal dah macam2 you duk fitnah i..astaghfirullahalazim...rasanya kalau lagi lama you asyik amik tau pasal i lagi lama dosa you'll be collected..so,please ignore me...stay away from me..

i sabar je with everything..i biarkan je you for this while...but you seems like makin rancak nak hina i..apepun,thanks sebab ni i jadi makin kuat...thanks a lot !

thats all..



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...