do like my belog.?klik here.

Saturday, June 22, 2013

alhamdulillah

Assalamualaikum :)

saje je kite nak share rasa happy kat sini..semenjak dua menjak ni banyak pulak dapat offer keje,padahal kite blom habis blaja lagi..almost! just almost not finished yet ok~ aigooo.. syukur alhamdulillah dengan rezeki dariNYA.. =)

but all those offered kite tak terima pun..bukan rezeki kite la tu kan?insyaAllah bila kite habis blaja sikit masa lagi,ada la tu rezeki milik kite yg Allah nak kasi kan? just be positive...



kite pun pelik gak tetiba byk dapat call and tak lupa yg panggil pegi interview padahal kite takde apply keje ngan diorang pun......dapat information pasal kite from UiTM katanye..haishh! malu eh~

ok dah la..nak continue tengok Running Man..hehehe ^^


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...