do like my belog.?klik here.

Sunday, June 23, 2013

si kurus dan monday couple.

Assalamualaikum :)

last night spent time sesama ngan member sekolah menengah dulu..dapat la lepas rindu ngan korang! yahuu =) walaupun hanya bertiga..hehe..happy bila ngan kengkawan..lupa segala masalah jiwa melanda..amboi !

topik utama tadi 'KURUS'...aigoooo~! makin kurus plak kite,kata nye kawan..haishh tak lah! kite xkurus ok.berat 35kg lagi ! hahah..*annoying!

susah..kite makan la banyak mana pun..badan still maintain..syukur alhamdulillah~ tapi kurus sangat tak elok jugak en! gemuk atau kurus tiada bezanya..jangan kisah kalau kamu kurus atau kamu gemuk..yang penting kamu sihat ! ye dop?


ok dah..kite nak sambung tengok Running Man pulak nih..hehehe..oh my kookie ! aummm aummm~!!!

Monday Couple <3 <3 <3 !!!

sukegila tengok this Monday Couple ^^





Saturday, June 22, 2013

alhamdulillah

Assalamualaikum :)

saje je kite nak share rasa happy kat sini..semenjak dua menjak ni banyak pulak dapat offer keje,padahal kite blom habis blaja lagi..almost! just almost not finished yet ok~ aigooo.. syukur alhamdulillah dengan rezeki dariNYA.. =)

but all those offered kite tak terima pun..bukan rezeki kite la tu kan?insyaAllah bila kite habis blaja sikit masa lagi,ada la tu rezeki milik kite yg Allah nak kasi kan? just be positive...



kite pun pelik gak tetiba byk dapat call and tak lupa yg panggil pegi interview padahal kite takde apply keje ngan diorang pun......dapat information pasal kite from UiTM katanye..haishh! malu eh~

ok dah la..nak continue tengok Running Man..hehehe ^^


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...