do like my belog.?klik here.

Saturday, January 19, 2013

miss you . . . .

Assalamualaikum :)

hai korang...bila ada free time sket ni boleh la nak godek2.update2 segala mak nenek entry ye dop?hehe...tersenyum simpul sensorang je bila kite baca entry2 lama yang telah diupdate secara tidak sengaja @ sengaja @ secara gedix mahupun time tengah marah..this is madness! upsss....

entry fevret kite opkos la pasai si hero pojaan hatiku dunia akhirat.wahh! hah? belom baca eh? klik dia-hero-saya ni.....haaaaa amacam sweet tak kite?haha..gilegedix...comel je time tuh..hati pun bunga-bunga everyday senyum sampai ke telinga ^__________^

really miss that moment.....sobsss..aiyakk sedih2 plak..haihh..yela kan,dulu tak boleh nak disamakan dengan kini,kini pulak tak boleh nak disamakan dengan masa depan......kite tak boleh nak expect apa yg bakal berlaku dalam hidup kite ni...be prepared la ye :)

awak...."sorry for being not understanding you..i don't expect anything from you but just need you to spend some time with me....really do miss you."  :'(



dah start nak jenjiwang pulak kan?aiseh...buang tabiat ke tebiat lettew *haha.gedix*

until the next entry ! wassalam ;)


1 comment:

Anonymous said...

Very good post. I will be experiencing a few of these
issues as well..

Stop by my web page buy a car with bad credit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...