do like my belog.?klik here.

Saturday, January 19, 2013

miss you . . . .

Assalamualaikum :)

hai korang...bila ada free time sket ni boleh la nak godek2.update2 segala mak nenek entry ye dop?hehe...tersenyum simpul sensorang je bila kite baca entry2 lama yang telah diupdate secara tidak sengaja @ sengaja @ secara gedix mahupun time tengah marah..this is madness! upsss....

entry fevret kite opkos la pasai si hero pojaan hatiku dunia akhirat.wahh! hah? belom baca eh? klik dia-hero-saya ni.....haaaaa amacam sweet tak kite?haha..gilegedix...comel je time tuh..hati pun bunga-bunga everyday senyum sampai ke telinga ^__________^

really miss that moment.....sobsss..aiyakk sedih2 plak..haihh..yela kan,dulu tak boleh nak disamakan dengan kini,kini pulak tak boleh nak disamakan dengan masa depan......kite tak boleh nak expect apa yg bakal berlaku dalam hidup kite ni...be prepared la ye :)

awak...."sorry for being not understanding you..i don't expect anything from you but just need you to spend some time with me....really do miss you."  :'(



dah start nak jenjiwang pulak kan?aiseh...buang tabiat ke tebiat lettew *haha.gedix*

until the next entry ! wassalam ;)


tahniah Jozan !

Assalamualaikum :)

maka Maharaja Lawak Mega telah pun melabuhkan tirainya...cewah..hehe..setinggi-tinggi ucapan tahniah untuk JOZAN !!! i memang dah expect u guys akan menang malam ni...hahahaha..gileskema! tahniah!! tahniah !! tahniah !!!!

tadi tengok rancangan lawak tapi nangis bercucuran air mata..huhu..tacing sangat tengok Johan & Zizan tadi...friendship diorang and bla bla bla....sangat tacing ok ! 

apepun,tahniah again to Jozan !! 





comey.comey.comey..hehe
ok dah..... stay tune !!!





Friday, January 18, 2013

angan-angan nak jadi.....

Assalamualaikum :)

hai ! best betol petang2 hari camni duk berangan...hehe! "kalau la zizan ni jodoh kite....." HAHA !

harap sudoh....btw, wishing Jozan ol da best for tonight yooo !!

auumm..aummm..hahahaha !!

jangan tenung lelama gamba zizan tu eak...dosaaaa..hehehe !

stay tune !! ;)

demam Setia Hujung Nyawa

Assalamualaikum :)

kalau sebut SETIA HUJUNG NYAWA pasti semua terbayang wajah handsome Zain & wajah cantik Ersalina kan.?kan.?kan? tak dapat dinafikan diorang dua ni memang comel sangat ! cite yang sweet di abad ini..cewah ! 

"tiada insan suci yang tidak punya masa lampau....." & "tidak ada insan berdosa yang punya masa depan...." cewah..dah hafal quotes nih ok!hehehe..jom skodeng gambar sweet diorang !!






comey2 dan hensem2 sumenya.....dan yg pastinya si dr suria tu kwn skolah ak dulu...haha! balqis namanye......untungla da pemes :P 

papepun,selamat menonton sampai hujung episod la ye..kihkih......

stay tune ! ;)





note untuk awak

Assalamualaikum :)

final exam dah habis.............................for this sem lah..haiyo~ tapi for now boleh la nak release tension tahap gaban yang dialami sejak a few weeks ago..stress gile ! stress je memanjang..hadoi..nak kata stress ngan exam, tak pon! ak suka exam..hehe..serius ok! ak lagi suka exam compare to asgmt! semakgila!!!

takde nak taip banyak pun.........untuk U :


pikirrrrrrrrrrrrr laa !!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...