do like my belog.?klik here.

Tuesday, December 25, 2012

padan muka !

Assalamualaikum :)

heya! korang pernah tak terpikir nak mendajalkan orang?tak pun korang ada experience dalam mendajalkan orang ni?haaa...haiya! tak baik ok.. no no no...if  nak 'dajalkan' orang cara baik takpe.contohnya sesaje nak have fun ngan member2....but if korang 'dajalkan' orang ngan sengajaaa..ishh ishh Tuhan saje yang boleh membalas 'jasa2' baik anda tu...heheh...

straight to my point lah kan! last week ada sorang member nih kira nak 'dajalkan' ak and several friends of mine....memang obvious terserlah niat 'baik' dia tu.......tanak la cite camna dia mendajalkan kitorang....but at last nawaitu nak dajalkan kitorang tu terbalik menjadi nawaitu mendajalkan diri sendiri.....Allah bayar cash dik oiiiii...tula nawaitu ko dah tak elok dik,Allah pun takmau tolong! *haha..

time ak baik hati mood elok ak diam jela..but time ak punya hati busuk beraja only this i can say PADAN MUKA !!! 


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...