do like my belog.?klik here.

Thursday, October 11, 2012

give me some space...

Assalamualaikum :)

lama kite tak update blog..huhu..usahkan mengupdate nak jengah blog ni pun kite tak sempat..huhu..cian incik belog kite nih..iskk.iskk....

malam ni kite curi masa sikit nak conteng2 kat badan awak ni eah..wuhuuu..kite tak dapat nak tidur ni..perasaan rasa cam semacam je *ok ntahpape!* 

kite nak listkan ape yang kite rasa kat badan awak eah incik belog,kite segan nak bagitaw kengkawan kite sebab kite taw kalau kite buka mulut kat diorang nanti kite T_T ..sobsss

kite tatau ah rasa cam tak puas ati je ngan someone..ntahsapela!huhu... kite rasa kite dah mula berperangai cam dulu balik..*takpayahmentioned* hurmmm.....kite risau hati kite akan berubah nanti..

............................................................... dah la tak dapat nak continue..sobss sobss sobss T_T

-thanks incik belog.

h.o.p.e

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...