do like my belog.?klik here.

Thursday, May 3, 2012

ego saya masih berbaki

Assalamualaikum :)

hai.selamat pagi..rajin plak ak mengupdate entry pepagi harini..actualy ak ngah confuse ngan diri sendiri..ada jugak cani ye..weww~

lately tersangatlah malas..macam la before this rajin sesangat..huhu..selalu sangat hilang fokus bila buat sesuatu..astaghfirullahalazim......satu je persoalan yang ada di benak fikiran nih, AM I SWITCH BACK TO MY OLD SELF.???? if betol la....alahaiiii tanak cenggitu ! 

tanak switch back ke diri ak yg lama doesn't mean my old self tu sangat terukk..tidak sama sekali..dulu kini dan selamanya teh tetap seorang yg bai-baik saje...eceh! cuma ada la sikit2 bad habit nye..wewww~ yang paling utama sekali malas!haaa tu dia masalah !! and the second main reason plak tahap ego terlalu tinggi..ni lagi satu masalah!! hadoi~

bila ada dua perkara ni,dunia ak hanya ada aku saje la takde sesape melainkan AKU!!


p/s: ego saya masih berbaki......



8 comments:

Mrs | Mr. AniK said...

aiyaaaaa...bkpo awop kcelaruan gtu????

teh o beng said...

tawla nyo stress ko gedio nih..haiyaaa..beci ngelih tp pakso gop la kelih..beci la beci beci beci

Mrs | Mr. AniK said...

kelih gapo??/xpehhe es

teh o beng said...

mano leh mention sinih..shhhhhh~

Mrs | Mr. AniK said...

MESEH3!!!

teh o beng said...

nt mlm nih kito meseh deh...nih duk sibok nk present japg nih...stress sayo nih xready gegapo lg..nk kecek gapo la pahni xtaw~

Mrs | Mr. AniK said...

kecep la sal oggyblue..hahhaha

teh o beng said...

hahaha..siap doh kecek..as usual la sayo hebakk speaking..hahahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...