do like my belog.?klik here.

Sunday, May 13, 2012

anak yang manja

Assalamualaikum :)

..hye incik belog =)

healthy level lately up and down but still tabahkan hati kuatkan diri tuk teruskan hidup yang serba mencabar ni..yelah mak abah takde di sisi, i have to be an indiependent girl ! sobss..

jiwa hati and whatsoever sangat sensitif.sangat sayu.senang sangat 'sobss sobss'..uishhh!manja sikit..yelah,kalau kat umah time sakit mak ada di sisi tolong letak ubat situ sana sini.bila dah tak tahan sakit abah plak bawak g hospital..mak ngan abah sgt sayang kat kita kan.?bertuah kite jadi anak mak ngan abah =)

tapi kat sini everything i've to bear it by my own..alahai...


gambar time konvo diploma dulu lagi..almost last 3years kot..heee

sayang mok abah takde sape leh tandingi nih! i misss you both !!!! sobsss :'(

12 comments:

Mrs | Mr. AniK said...

pilih kaseh

teh o beng said...

hah.?pilih kasih.??dop pehe ni~

Mrs | Mr. AniK said...

ade lew

Mrs | Mr. AniK said...

http://incikanik.blogspot.com/2012/05/review-blog-teh-o-beng.html

teh o beng said...

mok abah sayo xpilih kaseh wop :'(
bakpo awop oyak gituu..huhu

Jo-Blogger said...

sy singgah sini..sy follow ok.nt jgn lupa follow kita ok..

Mrs | Mr. AniK said...

hahhahaha..sajo ngeteh awop jah...hahahah...

tacim dih???

teh o beng said...

jo : thanks..insyaAllah ye =)

teh o beng said...

ira : opkos la..isu sensitif tuu~

Mrs | Mr. AniK said...

hahahaha...awop gk es..mane ade kat dunio ni parent pilih kaseh..aiyaaaa...

teh o beng said...

pandai cover :P

Mrs | Mr. AniK said...

haahhahahah....sombong...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...