do like my belog.?klik here.

Monday, May 28, 2012

selamat bertunang !

Assalamualaikum :)

musim cuti sekolah ni ramai betol yg mengambil kesempatan untuk mendirikan rumahtangga enn.?berderet invitation from my friends yang mana mahu menamatkan zaman bujang mereka..sekalung tahniah saya ucapkan! cewah..kejap aku kejap saya....alaaa,do i care.??inibelogsaya! :P

straight to my point sebenar benarnya lah..haaa..entry ni diupdate untuk mengucapkan sekalung tahniah kepada my bestie yg mana beliau dan pasangan bakal mengikat tali pertunangan pada 3 Jun 2012 nanti.! bertunang ye,not married yet..weww..tapi ak plak yang tersangat excited! my turn.?entah bila la..blom nampak batang hidung!hehehe..

kasi upload gambar pasangan sikit! nah !!

kunun2 duk atas pelamnin la tuu :P

alang2 dah cherita sal diorang ni kan..pe kata kite pakat2 follow blog diorang ni 
--> http://incikanik.blogspot.com/..share blog yuuu!romantika gtuuu...

last but not least SELAMAT BERTUNANG EIRA & ANIK..!sorry guys can't attend your engagement day :'(..apepun saya doakan segalanya berjalan dengan lancar! kawen next year insyaALLAH i'll be there !! TAHNIAH again =)

Thursday, May 24, 2012

a great moment with THE RED WARRIORS !!!

Assalamualaikum :)

heya bloggers n my beloved fellowers here !!

baru harini dapat jengah my incik belog nih..fuuu..sebokgiler! since last week bergelumang nga test assingment test assingment..oh letih! harini berkesempatan untuk meng'skip class,sooo mau rehattttt !doesn't have enough rest for a couple of day ! tension..

btw, even tengah bergelut dengan asingment and test but still lagi curi-curi masa untuk menyaksikan perlawanan akhir Piala FA Kelantan vs Sime Darby sabtu lepas! yeayyy ! alhamdulillah,best team win !! hahah.. excited!!

actually tak plan pun nak pegi tengok match @stadium.last minute decide! beberapa hari before match kengkawan lain memang dah standby ngan tiket masing2, for preparation pegi shop new TRW jersi lagi ! dalam hati,sabar jela..nak ikott tapi keadaan kesihatan yg tidak mengizinkan..sobss...tiba la hari perlawanan,bangun tido tetiba meluahkan rasa yg terbuku di hati "NOK G TENGOK BOLA JUGOK!!!" ..then my friend said "Jom la teh.." yesss!!! terus bersiap! hahaha..excited weii...

tanak taip panjang2 dah..jom kasi tengok ini gambar laa...Gomo Klate Gomo!!!

selepas beberapa saat turun dari keta =) with cik Fi and meklong!

transform sudaa.. "saya nok 1 je" hehe

awek kelate..haha

nk masuk doh :P 

saat melangkah masuk..excited! 

yeahhh !

goalllllllllllll !!!!

dapat belon from secret admire ! yeayy =)

our daddy :P

our papa & daddy :P

we are family ! wewww..glory glory ! =)

aishhh..cukup cukup sudah la..banyak betoi gamba kalo nak upload semua picture! it was a verry great memory lah! tahniah kelate ! thanks for giving us a verry great hadiah! yeayyy..!! next, Piala Malaysia pulok..GOMO KELATE GOMO!!!!!













Wednesday, May 16, 2012

selamat hari guru =)

Assalamualaikum :)

16 Mei adalah tarikh keramat bagi insan-insan yang bergelar guru!ye dop.?heee..hampir 8tahun dah meninggalkan alam persekolahan yang banyak memberi kita seribu satu kenangan tidak kira la pahit mahupun manis...i really miss that moment..meaningful moment fo us right.??

last 7years picture with my teacher,Mdm Syam Isnazura Ismail..love you cikgu !

rindu sangat nak balik ke zaman persekolahan dulu..kalau la masa boleh diputarkan balik,wanna turn back to form 4 n form 5! saat tu sangat manis untuk dilupakan..eceh...dah la melalut...SELAMAT HARI GURU to all teachers in the world =)


Sunday, May 13, 2012

anak yang manja

Assalamualaikum :)

..hye incik belog =)

healthy level lately up and down but still tabahkan hati kuatkan diri tuk teruskan hidup yang serba mencabar ni..yelah mak abah takde di sisi, i have to be an indiependent girl ! sobss..

jiwa hati and whatsoever sangat sensitif.sangat sayu.senang sangat 'sobss sobss'..uishhh!manja sikit..yelah,kalau kat umah time sakit mak ada di sisi tolong letak ubat situ sana sini.bila dah tak tahan sakit abah plak bawak g hospital..mak ngan abah sgt sayang kat kita kan.?bertuah kite jadi anak mak ngan abah =)

tapi kat sini everything i've to bear it by my own..alahai...


gambar time konvo diploma dulu lagi..almost last 3years kot..heee

sayang mok abah takde sape leh tandingi nih! i misss you both !!!! sobsss :'(

Sunday, May 6, 2012

syukur Alhamdulillah..it was GREAT !

Assalamualaikum :)

Alhamdulillah ke hadrat Ilahi di atas segala kurniaan dari-NYA yang tak pernah putus..syukur! 

Dia kurniakan saya sebuah keluarga yang cukup bahagia..Dia juga kurniakan saya kawan-kawan sahabat yang cukup indah..ALHAMDULILLAH :)

even banyak dugaan yang diterima it doesn't mean Allah tak sayang saya malah sebaliknya..dengan setiap ujian dariNYA telah banyak mematangkan saya,telah banyak memberi kekuatan pada saya untuk teruskan hidup yang serba mencabar ini..cewah!


my top priority..unparalleled !


i absolutely love my friends..so much! thank you Allah for giving me kawan2 yang baik! :)


i love you because you're the best thing that's ever been mine sayang ..pergh!

p/s: betol2 bersyukur dengan kurniaan dariNYA...syukur Alhamdulillah :)



Friday, May 4, 2012

Gomo Kelate Gomo !

Assalamualaikum :)


tonight hopefully my warriors will defeat Lionsss..auummmmm ! GOMO KLATE GOMO !!!

jago molep gawang kito terrr..aiseh!

Thursday, May 3, 2012

hero saya tetap yang pertama !

Assalamualaikum :)

popular post nih post-post yg orang selalu klik ea.?alahai jakun ! 


so,yang paling atas tu la yang palin popular ea.?alahai sweetnya hati !



ego saya masih berbaki

Assalamualaikum :)

hai.selamat pagi..rajin plak ak mengupdate entry pepagi harini..actualy ak ngah confuse ngan diri sendiri..ada jugak cani ye..weww~

lately tersangatlah malas..macam la before this rajin sesangat..huhu..selalu sangat hilang fokus bila buat sesuatu..astaghfirullahalazim......satu je persoalan yang ada di benak fikiran nih, AM I SWITCH BACK TO MY OLD SELF.???? if betol la....alahaiiii tanak cenggitu ! 

tanak switch back ke diri ak yg lama doesn't mean my old self tu sangat terukk..tidak sama sekali..dulu kini dan selamanya teh tetap seorang yg bai-baik saje...eceh! cuma ada la sikit2 bad habit nye..wewww~ yang paling utama sekali malas!haaa tu dia masalah !! and the second main reason plak tahap ego terlalu tinggi..ni lagi satu masalah!! hadoi~

bila ada dua perkara ni,dunia ak hanya ada aku saje la takde sesape melainkan AKU!!


p/s: ego saya masih berbaki......



Tuesday, May 1, 2012

hargai dia sebelum kehilangan

Assalamualaikum :)


♥ SEBELUM KITA MENCINTAI SESEORANG ♥
"Pesan pada DIRI.. Jangan tersalah memberi HATI pada insan yang tak sudi.. Pada insan yang tak mengerti.. Kerana,sekali kita memberi, selamanya dia di HATI.. Kerana,sekali kita dilukai, sampai bila2 tetap kita ingati..Pesan lagi pada diri, hati2lah dalam memberi HATI sebab ia hanya untuk insan yang tahu menghargai betapa tingginya nilai sekeping HATI." ..^^ '

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...