do like my belog.?klik here.

Sunday, April 8, 2012

layan benda ni dengan yang tersayang..terBAEKK !

Assalamualaikum :)

hah! nak cerita ngan korang kisah semalam!aiseh..semalam was the ever best day for me lah!eceh..sukati~
semalam kitorang berempat [tanak bagitaw sape] attend indie fest yang berlangsung di Cinta Restolounge some area in KL..eceh!orang KL dah sah2 taw la kan katne..agak rumit pada sesapa yang tak penah pergi tapi alhamdulillah with da best guide from PAPAGO! cik dilla kami takde la sesat mana pon..ehek :P

tanak berceloteh panjang!nak share gambar ngan korang je..jom tengok sambil cucimatakita semua :)

kami berempat! xnampak ea lagi sorang.? ada dalam hati saya tuu :) eceh

after 10years admire him..haha! radhioag da best otai of indie band ever had!
awanband punya vokalis..pokyeh ataupun nama glemer faris rafie! he's da best guy :)
bagak yang encem..aummm!

ejal nampak jambu!hehe..vokalis grey sky morning..sporting!
coba teka mana satu radhi oag???haishh~

haaaa...dah habes! actually banyak lagi gambar..tapi sikit ni je yang kite nak pertontonkan..hikhik..pada awak,terima kasih untuk hari sabtu semalam [7th April 2012]..saya sangat happy! kesian terpaksa melayan kerenah saya yang agak ngengada nih..olooo mud sedih la pulok..jange maroh sayo upload gamba ni kat sini :)


p/s: memang excited gile dapat jumpa radhi ! .oh God! TERIMA KASIH ^_^

6 comments:

haney said...

bestnye jln2! hani dok shah alam ni, x kemana lg hahaha

teh o beng said...

ololo..meh kita g jln2 ! hehe

Mrs | Mr. AniK said...

gmbr ngelas kali syo minat...cuwet la...

teh o beng said...

hahaha...toklaki bini mesti a sweet ..haha!

Mrs | Mr. AniK said...

mano suwit sy ng anik?haaa..jwb..

teh o beng said...

suwit awop nga anik la..sayo stakat kecek sajo bulih aa..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...