do like my belog.?klik here.

Sunday, April 15, 2012

camni la baru student namanye !

Assalamualaikum :)

arghhhhh


buat asgmt sambil mengonlinekan diri bersama facebook + twitter + blog ! memang terbaekk lah kan! hahah..alahai...buat asgmt then stress ciput [kuikui] mula la nak kacau orang! ada la mangsa2 yang aku inbox,komen dia punya status,like jugak walhal tak penah tegur pon..haha..hadoi~ ngengada betoi prangai buruk aku neh! ishhhh..

tadi malam tido lewat..awal2 pagi lagi dah kena bangun then gerak g airport nak hantar mak tersayang balik kampung! balik kampung dah diaaa..ishhh missyuu la mok :'( ramai gile manusia kat sana tadi..nak g mana la korang ea.? hahaha...oh ya serabai gile tadi ! ok~

lagi.???

hadoi....actually tension gile..tatau la asgmt nih complete ngan jayanya ataupun sebaliknya..haha! gile failed sungguh tatabahasa......alaaaa ADA AKU KESAH.???? :P

dah...dah....nak sambung buat keje alek dah....iklan je nih ..maceh belog ^_^

huduh

6 comments:

Mrs | Mr. AniK said...

behi la tonyem..

teh o beng said...

hahahahaha...sero cumei tep..buleh oyak gtu.? :P

Siti Salha Rosman said...

Alolololo....comel nye gambar yang kedua tu. Haha!

teh o beng said...

hahahahaha..sal ! apo nih..

Mrs | Mr. AniK said...

teh kuyal~

teh o beng said...

hahah..lamo dh entry nih wop..aishhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...