do like my belog.?klik here.

Wednesday, April 18, 2012

having this in our life is so beautiful

Assalamualaikum :)

kamu...[jange luga ] hahaha~

having you in my life,its a beautiful feeling..you make me feel so special with all that you say ( or not maybe..haha!) and all that you do :) 

and today all i wanna say is YOU are the ONE i love and no matter what i will FOREVER keep loving YOU !



sehari dua ni mood gatal ngengada je..wuhuuu..naseb baek la dapat control,kalo tak memang dah penuh entry meloyakan kat belogsaya nih haaa...apepun, saya memang sedang gatai nih..hadoi~ tanak kawen eh,tapi gedix..hurmm.................... doh la! ^_^


Monday, April 16, 2012

tanda-tanda lelaki jatuh cinta

Assalamualaikum :)

1. Dia menganggap kekasihnya orang yang paling dia percayai dan sanggup menyerahkan harta mahupun nyawanya sendiri.
2. Kadangkala dia suka merajuk kerana mahu dipujuk oleh kekasihnya.
3. Dia banyak menasihati kekasihnya kerana dia amat menyayangi kekasihnya itu.
4.  Dia sentiasa mengambil berat mengenai kesihatan, makan dan minum kekasihnya itu.
5. Dia sentiasa takut kehilangan kekasihnya.
6. Dia akan berasa sengsara apabila terlalu lama berjauhan dengan kekasihnya.
7. Dia mudah cemburu dan sensitif jika kekasihnya berbual mesra dengan lelaki lain.
8. Apabila wujudnya orang ketiga, dia akan kehilangan akal normal dan sanggup membuat apa sahaja untuk mendapatkan kekasihnya kembali.
9. Dia sanggup melakukan apa sahaja untuk memudahkan urusan kekasihnya.
10. Dia lebih mementingkan kekasihnya berbanding dirinya sendiri.

*betoi ka.?haa tatau la saya....copy paste je..sedap dibaca terus copy...pada masa akan datang bole baca lagi..hikhik :P

Sunday, April 15, 2012

camni la baru student namanye !

Assalamualaikum :)

arghhhhh


buat asgmt sambil mengonlinekan diri bersama facebook + twitter + blog ! memang terbaekk lah kan! hahah..alahai...buat asgmt then stress ciput [kuikui] mula la nak kacau orang! ada la mangsa2 yang aku inbox,komen dia punya status,like jugak walhal tak penah tegur pon..haha..hadoi~ ngengada betoi prangai buruk aku neh! ishhhh..

tadi malam tido lewat..awal2 pagi lagi dah kena bangun then gerak g airport nak hantar mak tersayang balik kampung! balik kampung dah diaaa..ishhh missyuu la mok :'( ramai gile manusia kat sana tadi..nak g mana la korang ea.? hahaha...oh ya serabai gile tadi ! ok~

lagi.???

hadoi....actually tension gile..tatau la asgmt nih complete ngan jayanya ataupun sebaliknya..haha! gile failed sungguh tatabahasa......alaaaa ADA AKU KESAH.???? :P

dah...dah....nak sambung buat keje alek dah....iklan je nih ..maceh belog ^_^

huduh

Saturday, April 14, 2012

Sunday, April 8, 2012

layan benda ni dengan yang tersayang..terBAEKK !

Assalamualaikum :)

hah! nak cerita ngan korang kisah semalam!aiseh..semalam was the ever best day for me lah!eceh..sukati~
semalam kitorang berempat [tanak bagitaw sape] attend indie fest yang berlangsung di Cinta Restolounge some area in KL..eceh!orang KL dah sah2 taw la kan katne..agak rumit pada sesapa yang tak penah pergi tapi alhamdulillah with da best guide from PAPAGO! cik dilla kami takde la sesat mana pon..ehek :P

tanak berceloteh panjang!nak share gambar ngan korang je..jom tengok sambil cucimatakita semua :)

kami berempat! xnampak ea lagi sorang.? ada dalam hati saya tuu :) eceh

after 10years admire him..haha! radhioag da best otai of indie band ever had!
awanband punya vokalis..pokyeh ataupun nama glemer faris rafie! he's da best guy :)
bagak yang encem..aummm!

ejal nampak jambu!hehe..vokalis grey sky morning..sporting!
coba teka mana satu radhi oag???haishh~

haaaa...dah habes! actually banyak lagi gambar..tapi sikit ni je yang kite nak pertontonkan..hikhik..pada awak,terima kasih untuk hari sabtu semalam [7th April 2012]..saya sangat happy! kesian terpaksa melayan kerenah saya yang agak ngengada nih..olooo mud sedih la pulok..jange maroh sayo upload gamba ni kat sini :)


p/s: memang excited gile dapat jumpa radhi ! .oh God! TERIMA KASIH ^_^

Sunday, April 1, 2012

awak idea saya

Assalamualaikum :)

hai kengkawan! selamat berhujung minggu di hari ahad 1st of April..!yeayyy :) happy mood brought me to 'jejiwang' mood..ahaks! entry ni kite dedikasikan untuk anda yang kite 'auuummmm' ! hahaha..soooo gedixs! but do i care.??? :P

i miss you..hekhek 'awak tauuu kan!' alahai..i'm on completing my assingment tapi.....asyik ingatkan awk je..haaaa cane.?upss! hahaha..mahu tergelak bila menaip nih! alah ada nak kesah.?takde!

:)


awop....nyampah x baca ni.?saya harap ye..sebab saya pun merasainya..cewah..haha! *tension nih nk buat asgmt tadop idea.......idea ni yang muncul sebaliknya* weeeeeeee :)

awop....saya xgedix,nk manja2 sikit je! haha :P arghhhhh ! stresss...

p/s: tadop idea nk update blog...thanks sudi @ terpaksa jadi my VICTIM ! hahaha :) ILY ;)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...