do like my belog.?klik here.

Wednesday, March 7, 2012

setelah sekian lama dia menyepi...

Assalamualaikum :)


Heya ! udah lama tidak mengupdate belog nih kan.? Kan.? Ahaa bajet cute :P

Sebab-sebab utama tidak diupdatenya belog terchenta ini adalah [cewahhh] takde tenet ! sobss.. dan bila tenet ada plak takde idea tuk diconteng di sini...pulop!

So, buat apa je up entry if takde idea.? 

Hurmmm...sebab utama [ecehhh] kawan kite Cik Oggy namanye,dia paksa kite update belog nih..even kite takde idea kite update jugak la,sebab kite taw tanpa kite punye entry updated dia sunyi..hahaha! walau ntah pape kite punye entry,dia still baca..betol2 syg kite la tuuu :P

gambar lamo jah mampu upload :P


Untuk cik oggy...kite tak jeles pon ngan latest entry awak tuuu..werrkkk :P lagi pesanan,kite tunggu awk punya hand made blueberi cheese cake ok! Birthday kite cam dah hampir tiba [hadoiiiii makin bertambah usia kite] kite nak pesan,awak keje rerajin ea,simpan duit bebanyak tuk beli birthday present kite nanti...hahaha!

Ps: sesangat rinduuu sebenarnya nak update bebanyak entry..! ;) 

8 comments:

Sam Banjamin said...

merindui sentuhan kamu... hehhe.. tu la.. lama sangat menyepi... dh habis belaja ke?

Dengan rendah diri dan rendah hati, mengundang tuan/puan ke blog saya. tinggal2kan lag jejak atau komen di mana-mana

hargai dan saling memberi sokongan...

http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/kejiranan-ku-yang-sesak-sesak.html

zul a.k.a sam banjamin
(pengasas gerila penulisan kreatif)

Mrs | Mr. AniK said...

hahhahahha... lawak ar awop..
sy nk balik kijo kampung dah..xse kijo kL..dugaan bnyk..

eh..gmbr pat bekwoh umah awop, xkan xdop gmbr sy??

ngee..
http://incikanik.blogspot.com/ [perlu ke letak link blog ctu??]

teh o beng said...

sam : haha..maceh2..ada gak yg maseh ingat belog tehobeng ni even lama menyepi..tacing oh! insyaallah akan dilawat page anda itu..hehehe :)

teh o beng said...

eira : haha..mls sayo masuk gambar tuh..xnapok ngat pom etep..ermm cari kijo pat len la..alohh

Mrs | Mr. AniK said...

HAHAHAH...padahal sbb sy comey pado awop..

teh o beng said...

hahaha..eleh..tadop makno nya..xnapok ngat pom muko awop..

Si BuDaK KaChAk said...

lama menyepi...mana pigi??hehehe...

neway...welcome back....sy pun bz skang ni...update blog pun kdg2 je...

teh o beng said...

dak kachak! haha..rindu kite lettew :P
takde idea nk update lorh..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...