do like my belog.?klik here.

Saturday, March 31, 2012

April yang indah

Assalamualaikum :)

April...which give lot of meaning for me..haaa....kalau cerita pasal April,memang dah sah-sah la nak cakap pasal birthday aku!hakhak...but,there's something happens behind..woahh..mood bunga-bunga~
hanya aku yang tauuu..eceh :)

i wish,this coming April akan lebih bermakna buat aku kamu dan semua nya..may ALLAH bless us ;)

Friday, March 30, 2012

-geram-

Assalamualaikum :)

haiyaa..ak dah la tengah pening! class plak cancel..dah sampai depan pintu class kot.. i was not informed !arghhhh...balik2 terus ngadap benda nih dulu,lepaskan geram..then sambong tidoo alek!sakitnyaaa kepala since semalam lagi..hadoiii..... apo neh!

dah tu on fb kejap..ak memang pantang ah ngan fb neh..tiap kali je buka fb kompem tahap kebaranan nih meningkat..eeeeee ! perlu ko.? GERAM!

-dah habis-

Tuesday, March 27, 2012

hurmmmmm.....

Assalamualaikum :)


but


p/s: mood jejiwang sayu la katakan...:P



Sunday, March 25, 2012

mimpi untuk kita :)

Assalamualaikum :)

ha ! maseh belom tido..study ok ! woahhh :) dah kenapa rajen semacam nih haa?alaa biasa la tu,awal2 sem memang rajen gile! azam baru saya nak blaja sungguh2..nk dapatkan excellent  result blablablabla...hahah..memang cenggini lah kan! :P

arghhh! semua subjek nak cover kan..tamak!

aku boleh dikategori orang cani la..tamak! kejap nk cover subjek tu,kejap subjek ni..last2 semua subjek TAK tercover! damn ! tapi,alhamdulillah,rasanye rajin ni dah semacam je..tak sama ngan rajin zaman dolu kala..sekarang betol2 rajen dah..objective wajib dicapai dah kali ni...insyaALLAH :)

oww yeah ! :)

nak masuk sini,kena banyakkan usaha ! cewahhhh... mak abah, i love you both! erkk...

:)

yeayy! sempat lagi ak mengupdate entry nih...do i care.??????hahaha..apepun,pray pray pray pray and pray da besh for me! haha...

?


p/s: abes blaja nk kawen...dop kiro! hahaha :P



Saturday, March 24, 2012

gambar majlis pertunangan Irma Hasmie

Assalamualaikum :)

finally...tunang gak si irma nih..chantek jelita betol dia kan!tanak celoteh pepanjang dah,jom tengok gambar irma !




boleh tahan gak tunang dia kan!


nak tunang gak ah! heheh :P



persamaan facebook dan blog

Assalamualaikum :)


facebook ngan blog aku sama je tahap kebosanannya..haaaaa! aku punya jela..korang punya tiptop selamanyaa....heheh..

ok..bosangila sebenanya!

Thursday, March 15, 2012

Astrid - Tentang Rasa - Vanila Coklat Ost + Lirik

Assalamualaikum :) 


penangan cherita Vanilla Coklat ! hakhak...cherita ni memang cumei sangat..lagu nih memang sadeh! :P
jom dengar sesama......selamat jenjiwang !!!  :)

Wednesday, March 14, 2012

hari makan sedunia teh..suweeeeet :) !

Assalamualaikum :)

today was a veryyyyyyyy kenyang day! haha..mana tak nye,dari pagi sampai sekarang [9.33pm] asyik melantak je keje ! syukur alhamdulillah badan tak cepat naik...erkk..

start with vanilla muffin and add some chocolate moist [perghhh] pastu makan nasi + ikan keli ntah masak hape..besttttt! makan banyak..dah lama tak makan banyak...

yeahh sedap kan.??

balik kelas singgah kedai makan..dengan syioknya aku membaham kueh teow tomyam [betol la tu spelling nye kan.?] pedassss! tapi besttt sesangat :) balik rumah ada pulak laksa penang pebret.......perghhh!
walopon perut kecik....tapi bila nafsu makan merajai minda,bagi la pape pon kompem telan! haha...



okbai..habes dah ..see you laen kali..hekhek :)

Sunday, March 11, 2012

merapu !

Assalamualaikum :)

tehobeng in da house..ahaks! even takde idea nak up still nak up entry..ahh do i care.? hakhak...

hari ni ntah kenapa mood sangat dan tersangat manja..hmmm gedixs! hati cam sayu je..macam2 dipikirkan dari elok hingga la buruk punye..ngeee...memang pompuan memang mood turun naik ea.? eh,tanya sape! grrrr..

hurmmm...takde idea dah..stop sini..nanti kite sama-sama pikir topik apa yang perlu diupdate eak..ceh!

Wednesday, March 7, 2012

setelah sekian lama dia menyepi...

Assalamualaikum :)


Heya ! udah lama tidak mengupdate belog nih kan.? Kan.? Ahaa bajet cute :P

Sebab-sebab utama tidak diupdatenya belog terchenta ini adalah [cewahhh] takde tenet ! sobss.. dan bila tenet ada plak takde idea tuk diconteng di sini...pulop!

So, buat apa je up entry if takde idea.? 

Hurmmm...sebab utama [ecehhh] kawan kite Cik Oggy namanye,dia paksa kite update belog nih..even kite takde idea kite update jugak la,sebab kite taw tanpa kite punye entry updated dia sunyi..hahaha! walau ntah pape kite punye entry,dia still baca..betol2 syg kite la tuuu :P

gambar lamo jah mampu upload :P


Untuk cik oggy...kite tak jeles pon ngan latest entry awak tuuu..werrkkk :P lagi pesanan,kite tunggu awk punya hand made blueberi cheese cake ok! Birthday kite cam dah hampir tiba [hadoiiiii makin bertambah usia kite] kite nak pesan,awak keje rerajin ea,simpan duit bebanyak tuk beli birthday present kite nanti...hahaha!

Ps: sesangat rinduuu sebenarnya nak update bebanyak entry..! ;) 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...