do like my belog.?klik here.

Monday, December 12, 2011

STATIK - Sujudku live @ Rock The World 2011

Assalamualaikum :)

hai korang ! yeayyy!best nya hidop dengan penuh kebosanan tiap-tiap hari..gerrrr..nak update entry tatau nak cerita pasal ape.otak aku kurang berfungsi tak macam korang ada je benda nak diupdate.....terima kasih at least ada gak benda tuk aku ngadap dan baca!

ohya! pada sape yang tau dan minat mesti update kan pasal acara tahunan tuk band2 local kita tu kan..alaaa Rock The World tuuu..haa tau pon! act aku yg tatau..hahaha :P

tahun ni xberkesempatan nak pergi lagi..hadoi,dah la tahun lepas takpat g jugak..memang tension!arghhhhhhhhhh...tapi takpe la,ada hikmah disebalik apa yg berlaku...perghhh!

ok..first MV nak up kat sini...dah sah2 la fevret band aku sejak turun temurun lagi..hahahaha..STATIK ! nah aku kasi up lagu Sujudku tuk korang sesama dengar ngan aku..lagu ni baru lagi,maseh blom recording..kata nye incik vocalis insyaAllah awal tahun depan.hmm sama2 la kita tunggu..haa ada ke yg nak tunggu sesama ngan aku.?

haishh..dah la menaip..jom dengar ! yeahhhhh...




haaaaa amacam.?best kan! tunggu proper record la ea tuk pendengaran yg jelas lagi clear..haha :P 

Statik


incik voc-mista Haziq .yeaahhh!

ok guys..enjoyyyyy !



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...