do like my belog.?klik here.

Tuesday, December 13, 2011

blog review - Aunipijaksemut

Assalamualaikum :)

even tekak pedih..mukus meleleh tetap gak nak update entry...eceh,betol ke mukus.?haha..sukeati lah...bosannye hidop aku nih!arghhhhh!!

kali ni nak review blog someone special dalam idop teh o beng...eceh special gtuu...

tadaaaaaaaa


blog AUNIPIJAKSEMUT !!!

blog biru gtuuu..firstly,blog nih sempoi je..sesempoi empunya blog yg manja..haha..cara pengisian blog sangat kolot..hahahhahahahaha!takde la gegurau saje...sangat simple!kalau masuk je blog ni terasa santai saje..cewah...kalo tak caya jom sesama serbuuuuuuuu !

masa untuk mengkritik...taula minat kaler biru sampaikan font pon kaler biruuu..sakit mata aku wei,dah la kecik size font! hahaha..kritik baek punye :P itu aku la,orang lain mungkin tak mungkin ya..heehee...

part paling best dalam blog ni bila korang masuk je nampak la muka aku menempel di sudut kiri blog beliau..tak caya.?haaa print screen sudaa..hahaha

buruk bebeno aku..haa thah tu aku la tu..nm manja time sekolah si pijaksemut kasi..haha

last but not least......takde nak komen ape dah..haha...enjoy berblogwalking ye teman2.!




4 comments:

aonnie said...

ok aku nak tergelak dgn ayat KOLOT....
terharu sgt...tq darling....menitis tao air mataku...hurmm tq sgt sayang

teh o beng said...

hahahahaha..!kolot same like me..kehkeh :P alolo tacing plop..miss you muchhhhh syg!

aonnie said...

haha..homla...oit pjah msg dia blk..nape mu xbls msg dia?

teh o beng said...

xdop credit la mek weh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...