do like my belog.?klik here.

Sunday, November 20, 2011

blog review - Chatatan Eira | Anik

Assalamualaikum :)

heya!takde idea tapi nak gak update blog..disebabkan aku baek hati..ye sangat baik...haha!so,aku putuskan untuk review blog kawan baik aku yang sorang nih..kawan baik je bukan BFF..hahahaha!

okeh..menggunakan nama blog CHATATAN EIRA | ANIK ...eleh sharing blog ngan bakal laki..werkkk :P 

dua-dua bajet cun! hahaha..

this blog has created lama dah!tapi empunya badan tak menyempat nak update sebarang entry disebabkan hal-hal tertentu yang aku tidak tahu..hahahaha...

pengisian blog dipenuhi dan dimonopoli oleh cerita2 yang berkait rapat dengan cik puan Eira,cerita incik Anik sikit saje...so,taw la kan sape yang selalu menjengah blog nih dikalangan mereka dua orang nih kan.?hehe...

urmmm...kalau nak kenal2 ngan lebih detail..jom pakat follow blog diorang nih..for sure layanan terBAEKK lah bakal diterima...cewah..selamat berkenal kenal :)


ps : blueberry cheese cake pon takpe cik eira :)

22 comments:

cheqwa said...

rajinnya review blog orang :D

teh o beng said...

hehe tade keje neh :)

miSpYeja said...

waw blog polka dot sweet

cik Kartun said...

nak berkenalan ngn tuan blog yg comel nie..muahaha :)
thnks..follow u back (^^,)v

teh o beng said...

mispyeja : kan!polka dots cumei..hahaha

teh o beng said...

cik kartun : ahaaa comel ke.?haha..thanks dear :)

Mrs | Mr. AniK said...

hk last skali tu tak tehe nyo...hahaha,,

blueberry cake nah dio nk..

adios timo kaseh la review blog kami stelah dipaksa..hahahha

liza nora said...

dear.. sy tag awk dlm giveaway.. hehe.. feel free to join. http://lizanoraliza.blogspot.com/2011/11/giveaway-by-iragendut-and-nanie.html

Anonymous said...

hello there tehfatihah.blogspot.com owner found your website via yahoo but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer page rank backlink seo link exchange backlinks backlink services Take care. Jay

teh o beng said...

mr n mrs anik..hahahaha..sila bangga :P

teh o beng said...

liza nora :woah !thanks dear :)

Mrs | Mr. AniK said...

wek3..xpyh ler..mcm tpaksa je..hahahah

teh o beng said...

hey! ikhlas tawwww...

Anonymous said...

Generally I do not learn post on blogs, but I wish to say that this write-up very pressured me to try and do it! Your writing style has been amazed me. Thanks, quite nice post. Payday Loans

Anonymous said...

tehfatihah.blogspot.com Check Advance SC Bluffton Bisa jadi jam , atau mungkin hari berikutnya sebelum ia terbangun dari pingsan dan menyadari aku pergi

Anonymous said...

tehfatihah.blogspot.com hop over to this website Anda bahkan akan mulai memiliki masalah dengan gerakan halus misalnya menulis nama mereka

Anonymous said...

tehfatihah.blogspot.com see this site Ohio hukum, misalnya melarang kreditor lain dari memotong gaji pekerja untuk empat minggu setelah satu kreditur telah hiasi upah karyawan itu identik

Anonymous said...

tehfatihah.blogspot.com speaking of Saya punya pekerjaan , tapi situasi mempengaruhi kehadiran saya dan saya kehilangan posisi

Anonymous said...

tehfatihah.blogspot.com check over here The Fast Cash siphon Sistem pencipta William Roberts , pacar kelompok keluarga , menghabiskan akhir 1

Anonymous said...

tehfatihah.blogspot.com pop over to this site Kantor Jaminan Sosial secara jelas terletak di Pelham Rd , ditambah Cash Shop Amerika Gadai besar terlihat di sudut Timur North Street

Anonymous said...

Hi! I just would like to offer you a big thumbs up for the great info you have right here on this post. I will be coming back to your website for more soon.

[url=http://xrumergeek.com]click here[/url]

Anonymous said...

You are so interesting! I don't believe I have read through a single thing like this before. So good to discover somebody with genuine thoughts on this topic. Really.. thank you for starting this up. This web site is something that is required on the web, someone with a little originality!

[url=http://truebluepokies4u.com]online pokies australia[/url]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...