do like my belog.?klik here.

Sunday, November 20, 2011

blog review - Chatatan Eira | Anik

Assalamualaikum :)

heya!takde idea tapi nak gak update blog..disebabkan aku baek hati..ye sangat baik...haha!so,aku putuskan untuk review blog kawan baik aku yang sorang nih..kawan baik je bukan BFF..hahahaha!

okeh..menggunakan nama blog CHATATAN EIRA | ANIK ...eleh sharing blog ngan bakal laki..werkkk :P 

dua-dua bajet cun! hahaha..

this blog has created lama dah!tapi empunya badan tak menyempat nak update sebarang entry disebabkan hal-hal tertentu yang aku tidak tahu..hahahaha...

pengisian blog dipenuhi dan dimonopoli oleh cerita2 yang berkait rapat dengan cik puan Eira,cerita incik Anik sikit saje...so,taw la kan sape yang selalu menjengah blog nih dikalangan mereka dua orang nih kan.?hehe...

urmmm...kalau nak kenal2 ngan lebih detail..jom pakat follow blog diorang nih..for sure layanan terBAEKK lah bakal diterima...cewah..selamat berkenal kenal :)


ps : blueberry cheese cake pon takpe cik eira :)

Thursday, November 17, 2011

when he loves me...when i love him...

Assalamualaikum :)

when he loves me,

he cares everything about me..pagi petang siang malam tak kira masa he came to me dengan soalan bertubi-tubi..makan sudah,mandi sudah,tanak jaga diri cane nak sehat,blablablabla...calling me non-stop!ishhhh..its just because he loves me...tapi aku sangat RIMAS dengan itu........ 



when i love him,

i cares everything about him..kalau boleh tiap minit tiap saat wanna with him....tapi......possible with all of my actions had made him RIMAS with me gak kan........all those crazy things i made it's just because i love him...




conclusion :

hati memang sangat susah untuk ditafsir.without any confession we'll / i'll / you'll NEVER know the TRUTH....


ps: for him before i'm truly really sorry ..for him at future i love you !




Wednesday, November 16, 2011

be the girl

Assalamualaikum :)

i wanna be the girl he's scared to lose,the one where he can't walk away from knowing she's mad at him,the one who can't fall asleep without her voice being the last one he hears,the one he can't LIVE WITHOUT......




Monday, November 14, 2011

Thank You :)

Assalamualaikum :)

heya ! lamagile tak update blog kan.?tak online cane nak up..wuhuuu...rindu dah!kamu rindu kite tak.?hikhik..



terutama sekali [eceh] kite nak cakap TERIMA KASIH kat abang Anggerik Deli..upsss!hehe..ex AD laa merangkap pemilik blog THE TIMELINES nih..thanks sudi review blog teh o beng nih yaw :) 



terima kasih daun keladi
kalau ada nak lagi

hehehe :P






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...