do like my belog.?klik here.

Friday, October 28, 2011

tiada kata secantik bahasa.haha!

Assalamualaikum :)

heya!even takde topik nak up nak jugak jugak up entry..taip dan up ape yg terpacul di minda pikiran lah ye..hadap la korang..kihkih...takpon,tolong kasi idea bernas nak up entry ape.??..berfikir..eceh :P

sekarang nih kite ngah dengar lagu jejiwang..play all segala lagu jiwang yang ada + lagu lagu jiwang yang baru dicopy dari mrs.Eira semalam..bapak jiwang jiwang belaka...nak tau tahap mane jiwangnye dia p terjah dia nye blog tuh....blog dia buruk!hahahahahahaha :P (padehal kite jeles dia share blog ngan pakwe dia..huuuu..)

aishhh..tetiba playlist nih main lagu Aishiteru.....alaa Zivilia band tuh..indon mareee..haha..jiwang tak.?kikiki..lagu ni best....entah penantianku takkan sia sia..lalalala..aiseh nyanyi plak...haha!nah..tetiba nak upload..hahahahahaa..

video

-haaaa...memang layan lah!-


dah habes dah entry mengarut....busaaaaaaaan nye harini !!!!arghhhhhhhhhhhh!!! 

sebelom tutop entry jom layan lagu nih plak...hmmmm .nice one :)


video

hari ini kulihat temanku dan separuhnya bersatu
kulupa betapa indahnya kehidupan yg sebenar......

kuimpikan bulan kuterjatuh di bintang
bersyukur apa ada
ku kan sampai ke sana.......



:)









8 comments:

Si BuDaK KaChAk said...

tgk tu dok sebok layan lagu jiwang je...mcm mane tak sedih??cube cari lagu yg mmberi semangat sikit...hehehe

=)

sumaiyah mokhtar said...

heeee jiwang nyeee :)

teh o beng said...

si kachak : haha..ade ke video tuh.?asal kite xnmpk.?huhu

xsedih loo..saje jejiwang..hehe :P

teh o beng said...

sumaiyah : hehe..jejiwang sedikit..huuu :P

Si BuDaK KaChAk said...

tak nampak pun videonye...bg komen je...da tentu teh ckp lagu jiwang...so otomatik la sedih dop??

teh o beng said...

haha..apsal ea xnmpk vid ni.?td mlm nmpk je..skg xnmpk alek..ishhh...

haha..sedey sket2 je pon..hehe :P

Si BuDaK KaChAk said...

boleh je tgk video tu...

sblum ni tak leh tgk sbb kt tmpt keje mmg xleh tgk video2 sume

Mrs | Mr. AniK said...

xleh bkak pom link blog wa teh...
ni la link I


incikanik.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...