do like my belog.?klik here.

Sunday, October 2, 2011

SELAMAT PENGANTIN BARU NABIL & ZIRA

Assalamualaikum :)

wah wah wah..si lelaki nye hensem si pompuan plak cantik memang padan sungguh ! tahniah untuk Nabil dan Zira, hope korang dua berbahagia hingga akhir hayat ke syurga lah...cewah...aku memang sukagile Nabil nih, but he deserve for you Zira..sobsss...eceh....nabil memang sempoi gile ah..aku nak husband camni gak nanti..!! hehehe...

-copy from ohbulan-
alolo kau senyum comel !huuuu..

-copy from ohbulan-
berseri2 bila dah jadi bini orang..heee

-copy from ohbulan-
lawa la dia nih !

-copy from ohbulan-
malam berinai..sepadan !

-copy from ohbulan-
cantiknya !

ok..sikit je aku share sini..banyak lagi gambar2 kahwin diorang,semuanya cantik2 ! jom kite terjah OHBULAN 

-copy from ohbulan-
sweet gileee..nok jugop!! huuuuu..

ohya !nih gambar pre-wedding diorang,terjah OHBULAN ni untuk tengok banyak lagi gambar2 menarik diorang....OMG !!! memang chantek belaka !



2 comments:

Auji Izra Sygku Dyla said...

alohh..free hair =(

teh o beng said...

heee nk wt cane dia mmg free hair...dia pakai tdg cantik kan.??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...