do like my belog.?klik here.

Wednesday, October 5, 2011

THE RED WARRIOR LISTED ON IFFH CLUB WORLD RANKING : ASEAN

Assalamualaikum :)

wah rajin nak update belog lagi..hehe..teruja lah bila dapat tau yg team bola sepak tempatan kegemaranku THE RED WARRIOR [wajiblah kan] listed on IFFH Club World Ranking : ASEAN...tangga ke 7 ! ngan 70point..not bad lah kan..satu-satunya team dari Malaysia yg listed dalam ranking Asia Tenggara kan..hehe..bangga sekejap! bukan nak kate team negeri lain tak bagus ye, cuma buat masa sekarang team TRW memang agak menonjol..sekarang la, at future kita tak tau lah plak...lagipon quater final for Malaysian Cup nanti berdepan ngan Terengganu kot! team yg memang tak dinafikan pencabar terkuat terhebat buat masa kini...cewah..gerun ! bola sepak macam2 boleh jadi..contoh time final FA Cup !another 4 second left boleh plak abe Daudsu kito score gol sdiri..aiyaaaa...nanti takmo dah ulang2 lagi ye...eceh!


walauapepon..kami as a Kelantanese always menyokong pasukan negeri kami ..oyeahhhh! takmo gadoh2 takmo baran2 takmo bako2 kerusi..adeh..masalah disiplin segelintir penyokong TRW yg kurang kesedaran sivik + terlampau emo led to the public condemn whole rakyat kelantan....di sini saya mau tegaskan BUKAN SEMUA rakyat Kelantan bersikap macam tu...kami pon ada hati dan perasaan bila dikutuk diherdik dicaci kaw2 oleh rakan2 senegara dari 13 buah negeri di Malaysia nih...hurmmm...takmo gadoh2 ok..[tetiba rase gerun nk up entry nih] huuuuuuuu....

however, kerana bolasepak rakyat Malaysia BERSATU !contoh time Malaysia against Singapore suatu ketika dahulu..eceh siap dengan contoh...dah biasa bagi contoh time exam lah..hahaha..bangga jadi rakyat Malaysia time tuh kan! 

ok dah tanak taip lagi dah..kang terkeluar 'idea2 bernas' plak..tak pasal2 blog teh o beng kena 'serbu'...huhuhuhu..takmo takmo ....ok last but not least nah !

GOMO KELATE GOMO !!!!


terima kasih sudi baca :)






2 comments:

Si BuDaK KaChAk said...

owhhh....mek klate uponya...ahhah...gapo dok kecek awl2...hehehe

teh o beng said...

hahahaha...mesti2..phm dop kalo kite kecek kelate.?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...