do like my belog.?klik here.

Thursday, October 6, 2011

PROMOSI JUALAN MURAH FOR COUPLE T & FEEDING BOTTLE

Assalamualaikum :)

hai hai hai wahai pembaca setia entry teh o beng sekalian..cewah!before tido nak gak up entry nih..sesaje nak promote blog orang..belog baru..maseh baruuu..fresh gituh..jom kita pakat suuport belog nih !eceh..



pada sesape yg bakal jadi mak,mama,mommy,ibu,bonda,UMI (ye saya nak jadi umi bila dah kawen nanti ) hehe..ok teruskan,ibu2 semua boleh la dapatkan botol susu yg agak murah dan berpatutan harganya uolsss...kalo beli kat kedai2 berdekatan rumah anda (padahal tatau spesifik kedai pe yg jual botol susu) memang mahal lah..kat belog nih harga yg ditawarkan memang berpatutan !murah dan sangat murah !tak rugi kalo beli,tahan sampai 2tahun ok..kalo pakai botol susu biasa tuh kena tukar 3bulan sekali,tak ke rugi tu.???lagipun botol susu biasa tu bahaya with no BPA free...hummm...


itu promote tuk warga ibu2 sekalian..ni nak promote tuk adik-adik,kakak-kakak,abang-abang dan sewaktu dengannya lah...pada husband2 and wife2 sekalian pelusuk alam sape2 yg rasa nak bagi hadiah couple T tuk pasangan diorang boleh jgk beli d SIMPLE&SWEET nih...harga takyah cakap lah...murah memang murah...cewah..pandai je..tp mmg murah kot..tak caya .???klik je kat bawah nih and tunggu je pape update dari diorang ea...hehe.





yeeee enjoy membeli yaw !

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...