do like my belog.?klik here.

Monday, October 10, 2011

Kelantan merendah diri -Quater final Malaysia Cup

Assalamualaikum :)KELANTAN lebir gemar digelar selaku pasukan bukan pilihan pada aksi suku akhir pertama Piala Malaysia 2011 menentang Terengganu di Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah, Kuala Terengganu malam ini.

Dengan nada merendah diri, jurulatih kelahiran Perak itu lebih selesa turun dengan status underdog ketika rakan sejawatanya lebih berminat membakar semangat anak buahnya.
“Ini merupakan pertembungan paling menarik bagi dua pasukan terkuat dalam kempen Liga Malaysia musim ini. Kita lebih selesa ke Terengganu dengan status underdog dan Terengganu tetap pasukan pilihan kerana mereka mempunyai kelebihan beraksi di gelanggang sendiri.
“Saya tidak mahu memberikan tekanan berlebihan kepada pemain saya. Saya beritahu kepada pemain saya jangan fikir terlalu serius mengenai tekanan itu. Apa yang penting pemain buat kerja mereka di atas padang dengan memberikan aksi terbaik sepanjang 90minit perlawanan itu," ujarnya.
Mengulas mengenai kekuatan Terengganu, jurulatih yang kaya dengan pengalaman itu mengakui kelibat pemain seperti Mohamad Ashaari Samsudin, Ismail Faruqi Asha’ri, Abdul Manaf Mamat dan penjaring terbanyak pasukan mereka, Abdul Hadi Yahaya antara yang perlu diberi perhatian oleh anak buahnya dalam pertemuan malam ini.

minum TEH tamboh energy..hahaha
yeahhhhh !!!!
No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...