do like my belog.?klik here.

Friday, October 21, 2011

kalau la awak kenal saya

Assalamualaikum :)

mungkin dengan menangis boleh buat seseorang tu merasa lega...maybe..

saya memang seorang yg mudah menitiskan airmata..kekadang takde sebab pon boleh nangis..hmm boleh jadik pelakon airmata kan!ades...tengok pakcik makcik tepi jalan di kaki lima atau mana mana sekalipun perasaan sayu mula timbul...tengok si penjahat dtangkap polis pon saya boleh nangis taw..haha!gile ah..

mengeluh panjang.termenung jauh..itu jela..tapi tetap bersyukur punya kawan yg mampu buat saya tersenyum bergelak ketawa....adeh jejiwangnya ayat....takpe!

masalah.sesuatu yg kita yg hidup di dunia pinjaman ni mmg tak boleh nak elak.we have to face it!elak camna pon dia tetap akan datang cari lagi....hadapi la dengan tenang teh..

nasib baik la ada blog ni boleh saya melepaskan ape yg terbuku di dada ni..sebab tu aku cakap blog aku blog syiok sdiri..kekadang entry emo,kekadang entry jejiwang...all of these are mine!korang suka ke korang tak suka ke korang nak kutuk ke tanak follow ke,its up to all of u..i dun have a right to force u..

apepun thanks pada yg sudi baca...i know i have one's special stalker here..haha.!and u also know lah kan...salute awop! hahaha...ok ter'koya' sdikit...thanks :)

p/s : monyet ni memang spoil mood jejiwang orang lah...monyet educated!


4 comments:

Cik diLLa a.k.a pemilik BLog said...

dila sentiasa ada tuk teh..xmo sedih2 tau..

teh o beng said...

heee maceh dilla...syg kekawan saya :)

Si BuDaK KaChAk said...

awat kita mcm nak same ni ek??neway xmo sedih sgt....klu rase nak nangis tu nangis je puas2...lps tu trus lupekan...tapi bab org jht kne tgkap tu tak dapek nak nolong deh...

teh o beng said...

hahahahha...bab org jahat tuh mmg nk tergelak pon ada..mmg teh nangis la arituh..siyess...hehehe...

eh cop!awk laki tak macho la mudah nangis nih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...