do like my belog.?klik here.

Saturday, October 22, 2011

jangan jual mahal sangat !

Assalamualaikum :)

terlayan this jejiwang video..oh sesangat jiwang ok! haha..ye gelak la kalo nak helak..ada aku kesah?hehe..aku sdiri pon nak tergelak..smenjak dua menjak ni aku memang jejiwang lah...takpe!

jom layan nih......hahahahaha..nak gelak tergolek ! kau buat lawak teh !



haaaaa cane.?nak pesan nih..pada sesapa yg baca ni kalo dah tersuka terjatuh hati pada someone dipersilakan admit lah! bukan ape,kang naya badan..melepas!

aku dulu penah alami benda nih..eceh..ada ada saje kau!haha...betol la..dulu penah kawan ngan sorang budak laki ni,kawan baikkkk sangat..hanya kawan baik la....no heart feeling..

sekarang dia dah kawen pon..baru je kawen..anak blom ada mayb soon lah..yg peritnya bila dengar dia cakap dia nak kawen *pangggggg berdesing gak telinga nih...masa tu baru tau,aku suka dia! dia pon dan2 je admit ada hati kat aku tapi aku terlalu jual mahal tu yg takot nk luah..............ok takde jodoh kita!

sekarang awak ngan hidup awak..saya ngan hidup saya..yg datang saya tanak,tapi saya nk g kejar jodoh saya plak..hahahaha...bukan jual mahal tapi hati saya cuma SATU...bukan memilih cukuplah sekadar yg boleh mengaminkan doa untuk kami sekeluarga nanti........walaweiiiiiiii...hahahaha teh o beng ! hahahahaahahahahahaha..............

*bini awak sangat cantik !moga bahagia sampai syurga ye :)


2 comments:

Cik diLLa a.k.a pemilik BLog said...

teh pun!jgn jual mahal sangat!kang jadi andartu!hee!

teh o beng said...

aiyakk aiyakk...ado dh hk bertakhta d hati ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...