do like my belog.?klik here.

Saturday, October 8, 2011

Hasrat terbantut setelah 5 tahun, 5 bulan........

Assalamualaikum :)

.....................tadi berhajat nak bercerita,berkongsi tentang soal hati dan perasaan yg seakan-akan berdegup kencang kini..tapi bila dah jumpa sumthin that i thought quite interesting to focus on so batalkan saje hasrat nak bercerita soal hati dan perasaan nih..lagipun bukan ada yg nak baca pon..tak kisah la ade ke tak yg pasti esok atau lusa,minggu depan mahupun bulan depan atau tahun depan aku akan baca balik sume benda2 nih...its like my diary jugak [tetiba jadik blog diary plak....SH*T !]

benda yg membantutkan hasrat aku tuk  menaip di sini


if ade yg sudi singgah baca entry nih..............TERIMA KASIH daun keladi, ada masa singgah lagi ..eceh...

oh Tuhan i really dun have any mood tonight......not only tonight rasenya dah lama!

oh memang benar.........................................................aku sudah jatuh cinta lagi..


oh NO !!!!!!!!!!!!!

2 comments:

aNiK ApIx pEm fiR said...

hahahaaha.......i da bce tp xhabes

teh o beng said...

haha..ai xbc lagi...asik ngan my incik apex je mlm tu..hahahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...