do like my belog.?klik here.

Wednesday, October 26, 2011

camna diorang boleh famous haaa.????

Assalamualaikum :)

hai hai hai..di petang yg indah lagi sejukk ini..timbul pulak satu persoalan di benak kepala ini..eceh..nak tau jugak!

kite nak tanya.camna ye diorang nih boleh jadik pemes dengan cara berblogging je.??ke diorang ni sememangnya artis tapi kite tidak mengetahuinya.?oh kite mmg selow lah..aiseh!

1.FATIN LIYANA


cantik gilerrrrr budak nih..camna dia nye follower leh cecah 31,453 (masa aku menaip ni lah.skg dh bertambah kot..hehe) ?? hurmmm..tapi dia nih memang cumei lah..





haaaaa yang nih plak aku baru kenal after kecoh kecoh nama dia kua kt entry2 Ben Ashaari..haha..oh kolotnya aku!ngatkan sape la kan..terjah je blog dia perghhh!follower kalah BA blogger pemes toughhh gituuu....hebakk budop kecik nih..saluteee dik! ohya back to da question sebenar...camne dio bleh femes tahap gini haaa.? haa sebok aku nak tauu..kuikui :P ishhh baru nk tanye nape ramai follower dia,tup2 dah ada entry nih..nah baca sini -http://www.lyssasecret.com/2011/10/awak-awak-follow-saya-sebab-apa.html :)



ni lagi sorang!sape budak nih.?pemessss wei..diatu sebut diani sebut nama dak nih..hebakk!kecik je kalu negok gamba,in real tatau lah..haha...dengan berblogging boleh pemes!hawt gituuu...ishhh..

tigaorang cukup la..kan!aku cuma nak tauu cane diorang diorang nih leh jadik femes dikalangan bloggers haaa.?hmmmm...

entry kali nih memang entry menyibok jaga teikain orang kan!

hah! 1more aku nak tambah sorang lagi ........!



haaa nih sorang lagi...cik epal!wah macam artisss dah dia..follower ramai..yg ni aku owes follow dia nye entry nih sebab gaya penulisan dia agak tergila-gila so,layan!tapi cmne dia boleh pemes haaa.?haha..sebok je kau teh o beng!



haaaaaaaa dah dah dah cukup!eeeeee..harap ada la jawapannye nanti ye..kahkah..

entry paling sebokjagatepikainorang lah kali nih ..hahaha..

ohya!kepada anda-anda yg ade di atas saya mitok maaf sebab copy gambar2 anda sekalian..kalau marah,p marah google..sape suruh dia letak gambar korang kat situu..hahahahahaha!

ok daaaaaa..until the next entry :)


*cuak nak up entry nih...redha jela..haha :P





17 comments:

yuyu Zulaikha said...

alamak.. yuyu macam tak layak lagi jadi pemes T__T wuuuuu...

AwieKashi said...

urm,,,,tertanya-tanya jugak kann...
huhu..
apa lagi...terjah sudah.. :)

Lyssa Faizureen said...

sis , Lyssa tak pemes lah syggg oiyt ;)

Diorang semua pemes le ..
Kalau Lyssa pemes , sis dah lama kenal Lyssa . ahaa ^_^

teh o beng said...

haaa! yuyu pemes la sebab tu yuyu ada lam entry kite ni..hahaaa...

bangga sekejap bila yuyu dtg!hahaha..

teh o beng said...

awie : kan! haha..sebab sy tertanya2 la sy up entry nih..hahaha

teh o beng said...

lyssa : eh dak kecik,awk mmg femes lah!kite je kurang pengetahuan ni..hehe..

hoooo mekaseh follow2 kite!bangga sekejap :P

Lyssa Faizureen said...

HEHE . Follow tak de hal . Sebagai tanda terima kasih , sebab terselit nama Lyssa . Appreciate it ! Thnxx yeah <3

teh o beng said...

hehehehe...maceh lyssa :)

same2 jgk..ehek :)

Woofer Storm said...

mgkn mereka popular atas cara penyampaian mereka tersendiri.

kalau dah jodoh,tak kan kemana pun..hehe tapi takut je bila dah tinggi,lupa kat bawah ni^^

Sam Banjamin said...

femes?.. wahhh... bestnye... tapi... ape kate tulis dengan minat dulu... than... femes dtg kemudian....

teh o beng said...

woofer :kan!sebab diorang nye penyampaian dlm tuh bagos2 kot..wah..diorg mmg blogger hebakk :)

teh o beng said...

sam : iye iye...cuma nk taw cane diorang ni leh jadik pemes.?heran tuh...

blog teh o beng nih pon dibuat diatas rasa nak lepas tensen saat final exam je dulu..hehe...skg habes topik dh masuk dlm nih..haha..puas!

Si BuDaK KaChAk said...

owh...masing2 punya strength tersendiri...sbb ade antara dorng slalu jumpa artis...ada antara dorg yg bg tutorial yang power2...tapi 1 yang paling penting yang sume diantara dorg ni ade...cantik...prasan tak dorng sume cantek2...tu yang ramai nk tgk tu...tp sy blum follow sume lagi...ni pun ade yg bru tau ni....hehe

teh o beng said...

haha..tula..rasenya salah satu sebab nye diorang ni cantik2 blaka..and diorang nye blog pengisian bagus la kan...gud for them lah kan....

Si BuDaK KaChAk said...

pengisian??depend gak la...sbb ade yg blog dorg sy tak minat...tapi org lain suke...lain org kan lain citarasa...sy nye blog pun tah pape...yela...mayb sy bkannya bblog beria2...blog ni tmpt luah perasaan or becerita psl kenangan...mane la tau nnt da tua nak igt balik kenangan yg lepas2...

=)

teh o beng said...

erm..same goes to me la :)

hafiz hafizol said...

wah.. blogger yg kamu seru dah komen.. haha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...