do like my belog.?klik here.

Tuesday, September 27, 2011

teman penghilang duka

Assalamualaikum :)

credit to :
&

hey peeps !wah sakan aku mengupdate entry ye..orang sedang sebok ngan asgmt sana asgmt situ aku plak sebok ngan update blog....hebat teh! takde,ni nak gtaw korang semalam memang happy gilesakan la sebab dapat jumpa member2 yg dah lama tak jumpa ! lepas gak rindu aku kat diorang...memang rindu dan syg la kat diorang dua nih..oh tacing ! sobsss...

aku mmg gelak tak hengat la bila bersama ngan diorang..biasa la kan gurls aktiviti bila bertemu muka banyak la stori mori yg mau diceritakan..kami semalam pon sama lah,cherita chenta ngan sipolan2 dan tak lupa sesi meluah pasaan yg selalu tidak berpuas hati lately (aku la tu kan..hahaha)..sronok sgt !!!

suka sangat kawan ngan diorang.diorang baek hati sangat2 ! diorang dua ni la yg always tolong aku bila aku d timpa musibah yg tak diingini..cewahhh! dari diploma ke degree dan sekarang dah master level diorang dua still ngan aku..mmg btol2 tacing kali nih !! ok lah tanak membebel panjang,nak share gambar pulak..(entry aku mmg wajib ada gambar la kan..hehehe) tapi tak banyak pon sebab kitorang terpaksa mengesyokkan diri sdiri tuk snap photo kitorang sdiri..haha.. jom tgk sesama !

ni lah diorang..sempat pose atas katilku..aiseh rinduuuu !

before tu kami makan2 dulu ditemani eira a.k.a cik Oggy busup !

auummmm..ayam goreng pebret !

saje nak tunjuk jam masing2 !

aku dah cam mak cik !

dari dulu suka curi tongkat aku..hehe :P

pin tudung katakku..sempat je !

gelap !

semua hitam !

gigi besi..hidung kembang...weee tembamnya pipi dia..hahaha..cumei !

manis je diorang..aku ntah pape..cam org matilaki !huduh..

tunjuk jam lagi skali..hehe !

ok habis sesi gegambar..cam banyak je,rasenya sikit je........hurmmm..nanti tatau bila lagi leh lepak ngan korang kan..masing2 dah busy ngan komitmen masing..aku.?tanak ada komitmen..kunun! huarggggggghhhh..adeh ngantuk la plak..sambung tido la kejap..nak sambung mimpi mimpi yg tak kembali........aku janji janji takan pergi.......blablabla..zzzZZZZZ.


*sambung lam mimpi,terima kasih sudi baca :)









No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...