do like my belog.?klik here.

Thursday, September 22, 2011

takde mood !

Assalamualaikum :)

tadi diserang migrain lagi.whole day tido!owhooo..now dah tak boleh tido..adoyaiii..layan fb yang harini sememangnya menambah tahap kesengalan function (setat menyalahgunakan tatabahasa dah) sampai lebam!oh no..harini memang takde mood..memang takde mood sesangat takde mood!ntah kemana mood berdating harini sampai tak hengat balik ke sisi aku..(wah dah aku balik..bagos teh bagos!)

kenapa takde mood.?kenape asik nak marah2 aje dari tadi.?kenapa harini tak reti nak senyum sikit pon haaa.?ye aku memang sangat sensitif..sensitip tahap mahadewa!perghhh..dasat!tapi hati aku lembut..aik!tetiba cakap pasal hati..alang2 la kan...............arghhhh takmo la tulis lagi..nak g tido...dengan harapan bila bangun tido esok mood dah balik dari berdating.......zzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZ...



*eh cop!belog nih dah macam diary aku plak semenjak dua menjak nih....alaaa ada aku kesah ini belog aku yang punya!.....................ye aku takde mood..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...