do like my belog.?klik here.

Thursday, September 29, 2011

sedihnya ...

Assalamualaikum :)

kadang-kadang kita fikir kita betul..padehal kita salah...kadang-kadang kita dah tau apa yg kita buat tu salah tapi kita tetap nafikan...susah betul nak puaskan hati orang dan orang pon susah nak puaskan hati kita....oh feeling nya ayat....huhu...tatau la hari ni cam sayu je rasa...rindu mak abah kat kampung !!! sobsss...

with the ongoing problems buat aku down..down sangat2 ! feel like wanna crying...sobsss :'(
saat macam ni mula la rasa perlukan someone di sisi..nak share everything dengan 'dia' ! time down camni jela tringat nak cari 'dia' tuh kalo time senang  tinggal buat tatau..oh kejam kan ! masih tak yakin tuk ada 'dia',tatau boleh bahagiakan 'dia' ke tak..cewah tetiba ! cane nak bahagiakan 'dia' kalo diri sdiri pon tak boleh nak bahagiakan...huuuu....down down down ! 


ye sekian sesi diary for today......heeeee..sesape baca thanks ye tak paksa pon tuk dibaca ...mekaseh !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...