do like my belog.?klik here.

Tuesday, September 13, 2011

sayang cik Dolly ketat-ketat !

Assalamualaikum :)

ntah entry keberapa yg aku up tuk arini..

tadi,cik dolly ada up entry pasal aku..sangat appreciate ok!dulu tak kenal pon cik dolly,kalo terjumpa tepi kfc dia sikit pon tak hingin pandang aku..dan aku pon sama,tak hingin lah!hehe..tapi sekarang bila dah kenal2 mesra,uishhh cam nak buat dia as my idol je..hahaha..first time ketemu muka di kfc seksyen7 shah alam berdekatan gate blakang UiTM shah alam..cewah saje nak panjangkan penulisan!

cik dolly sgt gilegile,lebih gile dari aku yg sememangnye famous ngan perangai gilegile..haaa gile tak baca ayat nih.?haha...walopon cik dolly gile,tapi dia baik hati (cam yg dia suh aku cakap la..hahahaha)...memang dia baik la,suka kawan ngan dia sebab dia tak hipokrit ! dia jugak cumei,al maklumlah oghe kelate..hehe..

korang yang baca entry ni sila-sila la kenal dia di BLOG CIK DOLLY nih...belog nih baru dicreate setelah blog lama beliau yang sangat ramai follower tu telah ditimpa bencana..hahaha..kenai2 la,tak rugi pon eratkan silaturrahim sesama saudara kita...cewah..

ok guys,thanks for wasting uolss punye time baca entry ni...so cik dolly,amacam.??

wassalam :)

4 comments:

dollina said...

hahha...sedap doh puji molep..hak tak tehe nyo seperti dia suh oyap...kuang asam teh.....

hahha

teh O beng said...

hahahaha..keno la ado unsur2 kejam ket bru careeee!hik3 :P

dollina said...

kejam bnyk tuh,,,bkan sikit...
nk kena balas ni..

teh O beng said...

yakkk..ai xkesah la,ai dah matang...kuikui

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...