do like my belog.?klik here.

Monday, September 19, 2011

saya dah tunang !

Assalamualaikum :)

heee sebelom kite tido kena la menggedix mengupdate belog kite ni dulu..kite dengan senang hati nak bagitau korang yg kite dah tunang! cewah..tak caya.? tengok kat bawah ni :

:: klik gambar kalo nak tgk besar punya..hehe ::

haaa tu dia tunang kite merangkap kite punya BFF...hehe..nak tunang betol2 takde sesape pon sudi nakkan kite,kalo ada pon kite ignore je diorang sebab kite sombong..haha memang xleh blah punya kenyataan dan kite sikit pon tak kesah!heeeee...now lelaki (tak semua ye) bila berkata manis aje,janji bagai nak rak ntah pape action nye zero! ahh sudah nak memarah la plak..tanak memarah la,kite ni pompuan kite tau someday kite akan 'jatuh' jugak pada insan bergelar lelaki (wahahahaha...mau tergelak baca statement nih oiiii)...!


6 comments:

bobotAZMI said...

ouhh tunang dengan kawan sendiri.HAHA
Tahniah laaa

teh O beng said...

ehehehe...thanks haa :P

Vna Sandhu said...

hi dear!

singgah & follow kembali :-)

teh O beng said...

wehee..thanks babe :)

Munna said...

sbb xjmp lg...nnti dh jmp bru tau cmana rasanya.... =)

teh O beng said...

munna : kan!xsabar nk tgu saat tu tiba..hehe...btw,thanks :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...