do like my belog.?klik here.

Friday, September 16, 2011

saat hilangnya cintaKu

Assalamualaikum :)

kite punya mood nih sayup2 je since semalam,so entry yg kite up pon ala2 jejiwang gitu...cewah..kite dah kenal sangat ngan perangai kite ni,kalau dah berperasaan sayup2 je dah sah2 la kite ingat dia..ye kite rindu dia lagi.!ngengada!ni kite malas nak on facebook (eh tetiba nak salahkan fb!) haha..

now dia mungkin happy mungkin tidak..haha!arghhh tak kisah la,its none of my business pon ( but still up this entry,bodoh kan!) eh geram plak...tanak ambil tahu sikit pon hal dia,tapi tadi malam tetiba ambil tahu plak....haha memang kaf lam ya nga sungguh ini budak.....

kalau dia baca entry ni (harapnye baca la ye..sesusah kite tulis nih)hahaha..kite nak gitau satu je loyal to the one ok! kite sikit pon tak marah,tapi bila terserempak ngan kite jangan ngengada nak tego sebab kite tak suka....kite dah punya life baru yg sangat comel..ececey,gedixnya!dah la..kite nak g layan Awanband lagi best...!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...