do like my belog.?klik here.

Saturday, September 24, 2011

rindu sampai tak boleh tido..

Assalamualaikum :)

since tadi malam tak dapat nak tido..adoyai ntah nape la..apekah yg membelenggui otak pikiranku ini.???cewah...lepas subuh tadi ingat nak tido la kejap tapi hampeh!still takleh tido...dah siap landing peluk2 bantal bucuk lagi tapi tetap takleh.!why.? why.? why.?? adehhh..kasihan diriku...

so,bangun dari katil terus ngadap lappy...selongkar gambar lelama ternampak plak folder 'GAMBAR DIPLOMA' (cewah..skema betol)...rinduuuu nya kat member2 diploma dulu..rindunya kat UiTM Mache !rinduuu nak belajar sana lagi..rindu ngan pakcik2 yg bawak van kuning..upsss!hehehe..rinduuuuu ngan semua lah !

jadi,kita teruskan motif asal la ea..nak upload gambar.!(ni jela keje nya kan) gambar time diploma dulu..cumei lagi aku time nih..hikhikhik...tapi nak share sikit jela,nanti nyampah lak tengok bapak banyak gambar aku upload !hehe..jom la kenali aku di suatu ketika dahulu...dun wori tetap cumei cam sekarang jugak...blueekkkk !

gambar kelas masa part6 ! BMD6BB..mana teh.?haaa cariiii...klu : paling cute :)

tak semua masuk.tapi aku ada !haha..

teh..yana..nard..anne (kemain suka da abes class) takpon suka org nk snap pic !haha..
waa rindu bilik kuliah ni...sobsss.

membising depan library..aku dah sah2 yg paling suka beraksi..hahaha!

ngan aiman muncittt..hehe..rindu nok baloh nga mu lah!huhuhu..

last day jadik student diploma..picnic la kunun2..mandi ye korang..jeles tol time neh,mak tak kasi mandi reramai..sobsss..1st time mak tak sporting !

haaa cukup la kan! banyak lagi gegambar nye tapi cukup la sedikit yang perlu aku share di sini...matahari pon dah memancorrrr berdiri tegak di atas kepala (baru kul 9.30pg kot dah panas camni)...

ok habis daa celoteh tak dapat tido tuk kali ini..sekian,terima kasih sudi baca :)

oh ya ! dengarkan lagu best kat SINI ye..enjoy :)

*Apex dah ada Dalia..Nabil pon dah nak kawen...tinggal la aku sensorang...sedihnya..sobssss :'(









4 comments:

alexa yussida said...

sure akan rindu kaw2 sbb dorang pelengkap student life kita kan :)

teh O beng said...

heee kan! saat manis bila bergelar student :)

Noorul Amera Adnan said...

wahh rindu jgk zaman diploma sy. eh2 sy follow awk balik :)

teh O beng said...

hehe..kan! mekaseh kamu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...