do like my belog.?klik here.

Monday, September 26, 2011

JOM SENYUM SAMBIL HADIAHKAN AL-FATIHAH :)

Assalamualaikum :)

hah ! dah lama tak juin contest..setelah sekian lama tonite join gak di atas jemputan khas lagi uolssss dari kak Ary mucuk..kehkehkeh..bangga ok! nak kenal2 ngan kak Ary nih korang klik BLOG NUR KASIH  ni..lately kite mmg suka terjah blog ni sebab banyak informasi berguna yg kite leh dapatkan...sedikit sebanyak dapat motivate diriku yg sungguh tak sempurna ini..eceh....

lagipun contest ni bagus kan,selain juin contest dapat lak pahala sedekahkan al-fatihah tuk semua..baik kan!hehehe...hope dengan penghadiahan al-fatihah ni dapat membuka hati kita semua ye..kita semua pon tahu kan al-fatihah ni bermaksud PEMBUKAAN kerana ia dijadikan pembuka dan permulaan al-quran..sama la dalam solat 5 waktu yg kite kerjakan kan.?sama ngan nama kite jgk kan..?name kite fatihah jgk..eceh...insyaAllah...

ok,last but not least terimalah hadiah tulus ikhlas dari kite..........al-fatihah :


hanya ini yg kite mampu hadiahkan tuk kengkawan kite..jom kite sama2 menghayatinya........

oh ya! my luckiest friend anda di tag !!!




:)


8 comments:

Ary said...

tq dik...:)

teh O beng said...

sesama kak :)

Smart Teknologi Generation said...

=)

teh O beng said...

:)

Aku DaN SeSuAtU said...

al fatihah untuk sahabat

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/09/jom-senyum-sambil-hadiahkan-al-fatihah.html

a u n i said...

hebat demo

gaRpukuniNg said...

thanks teh =)
luv u~

teh O beng said...

aku dan sesuatu :hee al-fatihah :)

auni : hebat la bui hadioh al-fatihah ke mung!hehehe

dila : sesama..luv u tooo!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...