do like my belog.?klik here.

Monday, September 12, 2011

beraya olskool

Assalamualaikum :)

amboi sakan korang beraya ye...boleh dikatakan semua orang yg ada facebook + blog automatically will upload gambar raya korang kan.?kan.?eleh tanak ngaku..aku dah tengok la,chantek2 belaka lah..baju raya masing2 kemain very da vouge gituh uolsss...cumei sgt.!nih,aku pon nak upload gak serba dikit gambar yg ada walopon dah kategori Olskool...hehehe..tahun ni takde gambar raya,tak sempat nak bergambar orang ramai gile serbu rumah..hahahaha..blagak je ayat..

haaa nih raya pertama punye...alaaa xnampak lak baju raya sponsor kite..aishhh..yg sbelah tu akak aku,dia memang tinggi tp time nih boleh plak pakai heels...makin la tinggi (dan2 je nak tutop tahap kerendahan aku ini..hahahaha)


nih gambar aku syiok sdiri sensorang sebab takde sesape mau snap'kan my pix..sobsss :(


nih plak gambar ngan dila..raya keEmpat punye baju rayaaa..hahahaha..cumei kan!


nih raya kelima..si katak hijau datang beraya kt umah aku..alaa senyum je aku tuh,hakikatnye busukkk..haha..bru bangun tido kot...hehehe :P

haaa dah la..tetiba pening kapla,nak g makan ah....pergi dulu :)



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...