do like my belog.?klik here.

Monday, May 30, 2011

perasan je lebih..hakikat hampeh !


Assalamualaikum :)

cak ! haaa..skali mengupdate banyak plak yang mengekor...hehehe..saje je nak share ngan kengkawan di sini gegambar yang diambil oleh cik AUNIPIJAKSEMUT merangkap my bestie sejak zaman skulah menengah lagi...jom kite sama-sama sekodeng !

depan cermin pon tak menjadi masalah problemo untuk si penggemar lensa untuk beraksi ye..hehe...amacam ngan mata i,cumei tak? hahahahaha......

haaa tu dia..auni cakap aku pakai tudung macam indon!hahaha..takpe,mostly indon's girl sangat chantek dan jelita ok....hahaha...komen pasal gambar nih,aku yang sememangnya budak nerd perasan cute..kikiki.....

ok dah..cukup sudah..dua keping je aku letak sini sebab line tenet kat umah cam haremmmm....huhuhu..
cukup di sini kita berperasaan perasan yep..nanti kite update something pasal orang yang memang takde kaitan ngan aku langsung ataupun bakal ada kaitan ngan aku soon.....hahaha...bye uolssss..muackssss !


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...