do like my belog.?klik here.

Tuesday, May 31, 2011

cinta for me !

Assalamualaikum :)

hey peeps ! this entry nak bercerita tentang a sentence that was sooooo amazing which called C.I.N.T.A...cewahhh..mood jejiwang is back!

earlier,saya ada terbaca sebuah artikel yang berbaur cinta..cewahhh..terbaca je ok..jadi,nak share ngan korang some quotes yang quite interesting la jugak untuk dibaca oleh kaum2 ataupun golongan yang sedang kuciwa kini..haha..kejam!

ada satu kisah dimana ada 2 titis airmata mengalir di sebuah sungai.Satu titis air mata tu menyapa titis air mata yang lain "Saya air mata seorang gadis yang mencintai seorang lelaki tetapi telah kehilangannya." Siapa kamu pula? Lalu si titis air mata kedua menjawab "Saya air mata seorang lelaki yang menyesal membiarkan sorang gadis yang mencintai saya berlalu begitu sahaja."....jadi,moralnya di sini hargailah pasangan kita selagi mereka masih ada di sisi..cewah !

one more,bagi orang2 yang suka mempermainkan perasaan orang i wanna tell you this "Tak usah nak sebut pasal cinta kalau kamu tidak sebenar-benarnya ambil kisah.Tak usah becakap tentang perasaan jika ia tidak berada di hatimu dan tak usahlah menunjuk ke dada,jika kamu berhasrat untuk melukakan hati pasanganmu."

fulamak....jiwang habis weh!haha..tapi best jugak bila baca article tentang love nih..terasa bagai diawang-awangan pulak..hahahaha..gedixs nyaaa...tapi i admit la..sekarang,aku memang dah jatuh cinta..cintagila sama dia..dia punya ciri lelaki yang diidam2kan hatiku..fuhhh!

jatuh cinta pada si BOTAK JUVANA !!! hahaha..aku tak suka si kacak menawan tapi aku suka bad boy :)


haaaaa tu dia !ngah tenung aku la tu..kuikuikui :)

apepon,pada sesapa yang sedang mahupun bakal bercinta sila jaga batas2 pergaulan sesama pasangan kita ye..bahagia di dunia tidak di akhirat,taknak camtu okeh!pesanan untuk diri sendiri jugak..hope seorang lelaki yang punya sama wataknya ngan si Botak ini baca la ye..hahahaha...ok lah,dah habis mengarut..bye uolsss..thanks sudi singgah sini :)

3 comments:

Anonymous said...

scholarships for minorities

I care deeply for such info a lot. I was looking for this particular information for a very long time. Thank you and [url=http://www.topics-info.com/reference-education/?p=29]Scholarships for Women Over 40[/url] good luck.| It's appropriate time to make some plans for the future and [url=http://www.farnhamarchers.org/education/college/minority-women-scholarships-are-here-to-help]Scholarships for Hispanics[/url]

Hafifi Borhan El Said said...

taste kt botak...hihihihi

teh fatihah said...

hafifi : hehe..suka laki camni..ade style :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...