do like my belog.?klik here.

Tuesday, May 31, 2011

cinta for me !

Assalamualaikum :)

hey peeps ! this entry nak bercerita tentang a sentence that was sooooo amazing which called C.I.N.T.A...cewahhh..mood jejiwang is back!

earlier,saya ada terbaca sebuah artikel yang berbaur cinta..cewahhh..terbaca je ok..jadi,nak share ngan korang some quotes yang quite interesting la jugak untuk dibaca oleh kaum2 ataupun golongan yang sedang kuciwa kini..haha..kejam!

ada satu kisah dimana ada 2 titis airmata mengalir di sebuah sungai.Satu titis air mata tu menyapa titis air mata yang lain "Saya air mata seorang gadis yang mencintai seorang lelaki tetapi telah kehilangannya." Siapa kamu pula? Lalu si titis air mata kedua menjawab "Saya air mata seorang lelaki yang menyesal membiarkan sorang gadis yang mencintai saya berlalu begitu sahaja."....jadi,moralnya di sini hargailah pasangan kita selagi mereka masih ada di sisi..cewah !

one more,bagi orang2 yang suka mempermainkan perasaan orang i wanna tell you this "Tak usah nak sebut pasal cinta kalau kamu tidak sebenar-benarnya ambil kisah.Tak usah becakap tentang perasaan jika ia tidak berada di hatimu dan tak usahlah menunjuk ke dada,jika kamu berhasrat untuk melukakan hati pasanganmu."

fulamak....jiwang habis weh!haha..tapi best jugak bila baca article tentang love nih..terasa bagai diawang-awangan pulak..hahahaha..gedixs nyaaa...tapi i admit la..sekarang,aku memang dah jatuh cinta..cintagila sama dia..dia punya ciri lelaki yang diidam2kan hatiku..fuhhh!

jatuh cinta pada si BOTAK JUVANA !!! hahaha..aku tak suka si kacak menawan tapi aku suka bad boy :)


haaaaa tu dia !ngah tenung aku la tu..kuikuikui :)

apepon,pada sesapa yang sedang mahupun bakal bercinta sila jaga batas2 pergaulan sesama pasangan kita ye..bahagia di dunia tidak di akhirat,taknak camtu okeh!pesanan untuk diri sendiri jugak..hope seorang lelaki yang punya sama wataknya ngan si Botak ini baca la ye..hahahaha...ok lah,dah habis mengarut..bye uolsss..thanks sudi singgah sini :)

Monday, May 30, 2011

perasan je lebih..hakikat hampeh !


Assalamualaikum :)

cak ! haaa..skali mengupdate banyak plak yang mengekor...hehehe..saje je nak share ngan kengkawan di sini gegambar yang diambil oleh cik AUNIPIJAKSEMUT merangkap my bestie sejak zaman skulah menengah lagi...jom kite sama-sama sekodeng !

depan cermin pon tak menjadi masalah problemo untuk si penggemar lensa untuk beraksi ye..hehe...amacam ngan mata i,cumei tak? hahahahaha......

haaa tu dia..auni cakap aku pakai tudung macam indon!hahaha..takpe,mostly indon's girl sangat chantek dan jelita ok....hahaha...komen pasal gambar nih,aku yang sememangnya budak nerd perasan cute..kikiki.....

ok dah..cukup sudah..dua keping je aku letak sini sebab line tenet kat umah cam haremmmm....huhuhu..
cukup di sini kita berperasaan perasan yep..nanti kite update something pasal orang yang memang takde kaitan ngan aku langsung ataupun bakal ada kaitan ngan aku soon.....hahaha...bye uolssss..muackssss !


yeay dia datang sudah !

Assalamualaikum :)

lama gile tak update blog nih..takde ape yang nak ditulis dah..disebabkan oleh beberapa gangguan emosi terlampau pada suatu hari dunia maya became soooo hampeh for me..wuhuhu...setelah bermuhasabah diri [cewahhh !] jejari yang tak berapa nak runcing nih menggatal nak masuk alam maya la plak.....laju je buka my blog..ok,sangat buruk rupa ! baru kusedari blog aku nih tersangatlah 'narrow minded' ...huhu..so,tukar pakai yg basic layout je..haha.....

Jadi,ask to myself tetiba...kepada sapekah ayat perenggan diatas aku tujukan???hahaha..bercerita sakan tapi ade ke yang membaca? in fact,itulah soalan yg selalu terpacul di benak fikiran setiap kali aku update blog...tapi......orang baca ke orang tak baca ke ADA AKU KESAH??? ini blog aku yang punya..hahahaha...

ok enough ! bye uolsss :)

Sunday, May 8, 2011

selamat hari mak :)

Assalamualaikum :)

update ! update !

ini mak saya


selamat hari ibu for my gojes mom! you're da best mom ever for us..love u much more than everything !
one day before hari ibu my sis sempat bawak mak jenjalan belanja makan,aku pon tak lupa join tiga kaki..huhuhu...

takde apa yg nak tulis lagi..SELAMAT HARI IBU MOK!! thanks for every single thing that you've gave us !!memang kami sayang mak lebih la...muackssssss !!!!!!!

p/s:kami tu refer pada my sibling la ye..kami lima beradik saya ank kelima.!tak manja pon..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...