do like my belog.?klik here.

Thursday, April 7, 2011

teh dah tak laku..

belog d update lagi.!


Assalamualaikum uolsss..ding dong !! 

dah berapa hari tak berceloteh lam nih..tak sempat kot.saya pon maseh memegang title 'student' macam kawan2 jugak..huhu.biasalah kan bila dah menyandang gelaran tu ada ketika kita punya byk masa.ada ketika kita takde masa langsung.dan ada ketika pulak kita g.i.l.a....huhuhu.

towards final exam ni,agak sibuk dengan final project lah.test lah.group discussion lah. karok lah. aik.!!! lepas tension kot. walopon tak pandai nyanyi but still enjoy ngan kengkawan yg happening! eceh. yelah kan. mana boleh blaja mengadap buku je 24hours kan, naik gila dibuatnya taw. be wise lah to divide blajar time n leisure time jugak kan (slalu nya leisure time tu yg lebih hours je kan.? setuju tak.? hah! tak setuju.??? jgn tipu.korang pon sama gak kan..eceh.pandai nk ngelak ye)

urmm. entry aku nih takkan complete kalau tak disertakan dengan gambar skali kan.?haha. haa.nih aku share gambar aku yg paling latest. masih panas weh. hehehe. 


   
:: teh ngan auni.!my beloved friend forEva.!!! ::

:: empat awek kelate. gila aku hudoh. tapi takpe kengkawan aku chantek2. da purple one (behind me,zila nama nye..d other purple plak ilah namenya. hehe) ::

:: auni sememangnya cute lah. zila sangat cumei..aku.?adeh.no description about me..huhuhu ::

ok.dah habis dah. jalan penceritaan langsung takde kena mengena ngan tajuk cerita kan.?kan? haha. ok lah,aku nak rest kejap then nak sambung mem'busy'kan diri dengan keje skulah plak..huhuhu.

sekian,terima kasih pembaca belog saya sekalian umat :)



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...