do like my belog.?klik here.

Tuesday, April 19, 2011

selamat hari jadi saya ^_^

belog d update lagi.!


Assalamualaikum :)


yayy ! harini birthday saya.eceh!anak mak ngan abah dah dewasa laa..hehe :)

hari semalam gara2 migrain terlampau,saya tido je whole day.saya punya migrain memang teruk.kalo bleh nak cabut je kepala then kasi clear sgala yg sepatutnya di clearkan.eceh.bahasa tatabahasa semakin menjadi2 teruk nya yep.!



btw,thanks to semua kengkawan yg ingat besday saya ! *walopon ada reminder kt fb kan.?* tp xpela,saya sangat appreciate all of those wishes from uolsss..eceh! *macam ramai sgt*..tapi ramai gak kot..dah terasa cam artis plak,henfon dari semalam duk ting tong je bunyi nya..haa,camni la kalu kita berbuat baik ngan kengkawan dan orang sekeliling kan..haha..perasaan lah plak...
harini dah kurang sakit kepala,so online la..apelagi kan.?kan.?hehe..

saje je menggedix nk update belog nih..dah lm xupdate kot..kat sini saya nak ckap segala wish from da bottom of my heart *eceh..lagu britney spears nih weh!hahaha~*

nih segala ucapan dariku untuk saya :


  1. harap tidak nakal-nakal lagi
  2. harap tidak sakit-sakit lagi
  3. harap tidak malas-malas lagi
  4. harap tidak emo lagi
  5. harap takde lagi orang nak ajak kapel [koya doh la]
  6. harap takde lagi orang nak luah2 pasaan budus kat ai [letih2]
  7. harap takde lagi *pencuri2* yg mencuri hati ai then 'tohok' hati ai 'kukse kokdam'..letih dh idop takdop hati neh..uhukk !
  8. harap tabah lalui dugaan hari-hari yang mendatang
  9. harap semua happy gumbira bila bersama saya..yehaaaa!
  10. harap sudoh la teh..haha :P

hehe..sedikit sebanyak la tu..kalo nak list'kan semua banyak kot..harap maaf la kalo ade wish yg agak terperasan sikit.tapi ianya benar2 belaka!saya hanya mampu berkata di sini.in real,saya relakan saja walopon ianya sakit.uhukk...sabo je lahhh~

sekian dahulu la untuk hari ini..nanti saya update lagi..terima kasih pada yg membaca :)

5 comments:

naem glizzy said...

hepi besdayyy teh!! may Allah bless :)

naem glizzy said...
This comment has been removed by the author.
teh fatihah said...

hehe..mekaseh naem ! :)

BUNGA said...

salam ziarah..
happy blated bday.. semoga diberi kesihatan yang baik dan apa yg diimpikan menjadi kenyataan.. InsyaAllah :)

teh fatihah said...

w'salam :)
thanks ziarah sini ye..
btw,mekaseh..insyallah,amin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...